Izvor: Tanjug
07.11.2020 u 12:51
0

ZBOG KORONE POLICIJSKI ČAS U CRNOJ GORI: U dva grada će biti zabranjeno kretanje od 22 do 5 ujutru!

Institut za javno zdravlje Crne Gore je saopštio da će zbog porasta broja zaraženih građanima Podgorice i Cetinja od ponedeljka biti zabranjeno da napuštaju domove u vremenu od 22 sata do pet sati ujutru.

Odluka je doneta nakon što su Podgorica i Cetinje, zbog porasta broja zaraženih, prešli u grupu 4, u kojoj je broj zaraženih na 100.000 stanovnika veći od 1.200.

OVO MORATE ZNATI

ALEKSA ŽIVIĆ SVEDOČIO NA SUĐENJU ZA RANJAVANJE TROJICE POICAJACA U NIŠU: Ne znam odakle mu puška

UŽIVO! IZBORI U SAD: Vrhovni sud naredio Pensilvaniji da odvoji poštanske glasove (FOTO)

JEZIVA NESREĆA NA PUTU SREMSKA KAMENICA-BEOČIN: Poginula jedna osoba

JUTRO HLADNO SA MRAZOM: Tokom dana VREMENSKI PREOKRET

OTKRIVAMO! TAČI LIČNO MUČIO SRBE U LOGORIMA: Bacali na zatvorenike slepe miševe

Od zabrane izlaska iz domova od 22 sata do pet sati ujutru biće izuzete osobe koje odlaze na posao u pomenutom vremenskom periodu, uz potvrdu koju izdaje poslodavac.

Osim njih, od 22 sata do pet sati ujutru domove će moći da napuštaju i osobe koje neguju lica koja usled bolesti, stanja ili posledica povrede nisu u stanju samostalno da obavljaju svakodnevne životne aktivnosti, a uz potvrdu koju izdaje izabrani lekar ovih lica, kao i osobe koje u setnju izvode kućne ljubimce, najviše 60 minuta dnevno.

U Podgorici i Cetinju važi zabrana rada ugostiteljskih objekata (restorani, kafići, hotelski restorani), osim za goste hotela, a zabranjene su i kućne posete

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter