Izvor: Alo
29.07.2021 u 16:02
0

JEDNOSTAVNI TRIKOVI: Kako promeniti svoj izgled?

Umorni ste od frizure i bojite se velikih promena? Želeli biste da promenite nešto u svom izgledu, ali nemate vremena ili novca za kompletnu šminku?

Donosimo vam pet jednostavnih načina na koje možete promeniti i osvežiti svoj izgled za malo ili nula.

1. Odsecite šiške

Najbolji način da promenite izgled su šiške, ali sa njima treba biti oprezan. Pronađite fotografije glumica koje imaju sličan oblik lica kao vi i istražite dužinu i gustinu svojih šiški. Na Internetu takođe ima mnogo aplikacija pomoću kojih možete bezbolno isprobati novu frizuru na svojoj fotografiji.

2. Pomerite pregradu

Ovo može izgledati kao manja promena, ali ako je isprobate, videćete da vam može dati potpuno novi „izgled“. Ako pregradu nosite sa strane, pomerite je u sredinu i obrnuto.

VAŽNO:

POTPISANI SPORAZUMI U SKOPLJU! Vučić: Od 2023. nema više granica za građane Srbije! OPEN BALKAN – NOVO IME ZA MINI ŠENGEN (VIDEO)

Lučić: Počelo osnivanje Telekoma u Severnoj Makedoniji

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zvali su me da ih branim – evo zašto sam ODBILA!

SUTRA OPTUŽNICA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA? Istraga sprovdena protiv ukupno 31 osumnjičenog!

3. Našminkajte se novim bojama

Većina žena koristi samo dve ili tri nijanse senki, a druge ga zanemaruju. Isprobajte senku u boji u kojoj niste navikli i uživajte u zadivljenim pogledima.

4. Pomeranje fokusa

Ako često naglašavate oči, pomerite fokus na usne. Nanesite neutralno sjenilo i maskaru, a usne naglasite crvenim karminom ili fuksijom. S druge strane, ako ste navikli da nosite svetle ruževe, naglasite oči i na usne nanesite samo malo sjaja u neutralnoj boji.

5. Promenite oblik obrva

Posetite kozmetičara i zamolite je da promeni oblik vaših obrva i prilagodi ih vašem licu. Mnoge žene imaju obrve koje se ne podudaraju sa njihovim crtama lica i zbog toga ne laskaju njihovom izgledu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter