Izvor:
03.06.2018 u 21:34
0

KAKO DA SKINETE SALO SA RUKU I LEĐA: Ove jednostavne vežbe možete da radite kod kuće, a rezultat je neverovatan!(VIDEO)

Svakog dana radite ove jednostavne vežbe koje traju samo 5 minuta – salo sa ruku i leđa će nestati!

Koliko puta ste stajali ispred ogledala i nervirali se jer vam ruke izgledaju punije, a masne naslage se previjaju preko brushaltera?

Sigurni smo da i vi, kao i svaka žena, želite da izgledate savršeno tokom leta i da bez nesigurnosti nosite majice na bretele, lepršave haljine i kratke rukave, a evo u čemu je tajna.

Ako želite da se rešite masnih naslaga u predelu ruku i leđa, ne morate da uplatite termine u teretani, već je potrebno da svakog dana uradite jednostavne vežbe koje traju samo 5 minuta.

Mnoge od ovih vežbi se rade tako što ležite, pa neke od njih možete raditi i u krevetu. Međutim, za potpuni efekat potrebno je i malo skakanja i bržih pokreta, ali sve ćete jasno videti u video snimku.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter