Izvor:
25.05.2019 u 14:11
0

KRALJEVSKA PORODICA: Princ Dušan i princeza Valerija venčali su se na Oplencu!

Princ Dušan Karađorđević venčao se danas u crkvi na Oplencu sa svojom dugogodišnjom izabranicom, princezom Valerijom Demuzio.

Naime, princ Dušan i princeza Valerija, koji su zajedno četiri godine, 2018. godine su imali građansko venčanje u Njujorku gde oboje žive, a jednoglasno su odlučili da će crkveni deo ceremonije biti održan u Srbiji, gde su se venčali mnogi pripadnici porodice Karađorđević.

U crkvu na Oplencu pristigle su zvanice iz čitavog sveta.

– Valeriji se Srbija veoma dopada i s radošcu ćemo ispoštovati neke od najdražih obicaja iz narodne tradicije, sjedinićemo se u svetoj tajni braka uz božji blagoslov, okruženi najbližim prijateljima i porodicom, kao i mojim precima – rekao je princ Dušan.

Dušan je najmlađi sin princa Aleksandra Karađorđevića i njegove druge supruge, Barbare od Lihtenštajna. Rođen je u Sent Galenu, u Švajcarskoj, a njegovi roditelji su se u Dušanovom ranom detinjstvu preselili u Pariz, gde je princ i odrastao. Dušan je upoznao marketinškog stručnjaka Valeriju Demuzio pre nekoliko godina u Njujorku.

Građansko venčanje je u Njujorku bilo upriličeno 2018. godine, a njemu su prisustvovali samo članovi najuže porodice.

Izvor:Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter