Izvor: ALO.RS
24.06.2021 u 07:39
0

TRIK I SPAS: Rashladite auto za samo 10 sekundi!

Trik je dobar jer se radi spolja, pa gotovo da nema potrebe da ulazite u vozilo

VAŽNO

DR KISIĆ OBJASNILA: Imunitet kod vakcinisanih građana traje duže od očekivanog

LINTA ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Hrvatski ministar dobro zna šta je činila NDH!

ŽELJKA CVIJANOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA: Politika Bakira Izetbegovića uništava šanse za pomirenjem

Vrelina u automobilu koji stoji parkiran može biti tolika da vam se doslovno sloši kada uđete u vozilo, a posebno je to opasno za vozače, koji moraju da budu koncentrisani za volanom. Ali, postoji način da rešite ovaj problem i to za svega 10 sekundi.

Najpre morate da otvorite prozor na vratima suvozača, a potom da otvarate i zatvarate vrata vozača.

Trik je dobar jer se radi spolja, pa gotovo da nema potrebe da ulazite u vozilo, sem kada otključavate vrata. Inače, kožna sedišta doprinose većem zagrejavanju automobila, pa bi bilo dobro da ih prekrijete pamučnim materijalom.

I položaj volana ima veze sa vrućinom. Naime, nije dobro da uhvatite rukama vreli volan, pa je stoga pametno da ga zaokrenete u stranu. Kad sednete u vozilo i zaokrenete ga u početni položaj, onaj deo koji uhvatite biće hladan.

Vodite računa i o menjaču, navlaka u vreme tropskih vrućina može da pomogne da se ne zagreje, jer nije zgodno voziti kada delovi koje dodirujete usijaju od vreline.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter