Izvor: Novosti
12.09.2021 u 11:47
0

URNEBESNO! NOVOSAĐANIN PROŠETAO BOJLER: Neobičan prizor na ulici – sve na mrežama nasmejao do suza! (VIDEO)

Novosađani su juče na ulicama svog grada zatekli neobičan prizor. Jedan muškarac je, kako kažu, „izašao da prošeta bojler“.

Moguće da je Novosađanin pošao da baci bojler, ali da mu je bilo teško da ga nosi, te ga je privezao i vukao po ulici kao da je u pitanju ljubimac.

PROČITAJTE JOŠ:  UNESCO će proglasiti rezervat biosfere Mura-Drava-Dunav

– Ajoj, jadan, pa vidi se po odelu da je majstor. Garant je negde menjao bojler i za ovaj stari se ponudio da će on da ga baci, nemajući u vidu gde je kontejner – jedan je od komentara ispod videa na društvenoj mreži Instagram.



Mnogi su se našalili na račun prizora sa novosadksih ulica, ali je veliki broj korisnika stao u odbranu majstora i osudio ljude koji su snimali umesto da mu pomognu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter