Izvor: trpeza
14.03.2024 u 15:11
0

ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST: Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje

Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja. Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, pročitajte i saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.

Dodaje na aromi ali i smanjuje masnoću

Profesionalni kuvar je na društvenim mrežama objasnio benefite korišćenja lovorovog lista. Taj video je postao vrlo viralan a trik možete da primenite već sada. Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu. Isprobajte trik sa piletom. Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom. U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne. Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter