Izvor:
17.03.2018 u 21:47
0

DA LI JE ZA VEZU? Sigurni znakovi da je ON rođen za tebe! (foto)

Kako prepoznati da li je momak za vezu? Izdvajamo znakove koji to otkrivaju.

On je taj sladak, šarmantan i dobar dečko kojeg viđaš svaki dan, družite se i izlazite zajedno u društvu, sviđa ti se, a i ti njemu. Nemoj propustiti priliku…

Slobodni muškarci koji traže samo avanturu većini su žena poznati. Iako ima nešto u zločestim tipovima, svaka će u određeno vreme tražiti onog pravog, pristojnog dečka za ozbiljnu vezu. On je drag, velikodušan i okorli romantik čije ponašanje daje do znanja kako ima iskrene namere.

U svakom je društvu u proseku po jedan takav, a kako ga prepoznati, pomaže ovih 12 znakova:

Ima popriličnu listu bivših
Devojke iz njegove prošlosti su ozbiljne i pametne, često povređenih osećanja, ali baš tada nisu bile spremne skrasiti se. Hvali li se on njima? Gleda li na njih samo kao na seks za jednu noć? Ne, one su za njega samo pokušaji da pronađe onu pravu.

Na njegovoj stranici za upoznavanje piše da traži ljubav
Neka te činjenica što traži devojku preko interneta ne zavara – on ne govori o svojim ljubavnim (ne)uspesima, nego se drži svog cilja koji je u statusu i naveo. Iako je teško biti shvaćen ozbiljno na takvim stranicama, on ulaže sav trud u pronalazak srodne duše.

Njegovi spojevi su promišljeni

S ovim momkom ti nikad neće biti dosadno jer on te konstantno proučava i pažljivo sluša kako bi ti priuštio nezaboravan doživljaj. Njemu je stalo samo do toga da tebi bude prijatno i pokušaće ti udovoljiti.

Voli ugađati, ali nije napadan

On po prirodi voli uveseljavati ljude oko sebe. Radije će se potruditi nasmejati te dok si u PMS-u nego se bespotrebno prepirati. U društvu je glavni mirotvorac.

Pomalo je “mamin sin”

To ne znači da se ne usuđuje ništa uraditi bez majčinog pristanka, već jednostavno ceni njen status i uvažava napore koje ulaže za njega i porodicu. To, nadalje, vodi do zaključka kako generalno ceni žene i, prema tome, sretnica je svaka devojka koja dobije takvog dečka.

Obraća pažnju na detalje

On zna koja je tvoja omiljena boja pa će prilikom izbora poklona za tebe paziti i na tu stavku. Seća se sitnica o kojima si nekad davno pričala.

Prilazi s poštovanjem

Ovaj dečko ima sposobnost učiniti da se devojka u njegovu društvu oseća kao da je jedina na svetu. On zrači neodoljivim šarmom koji usmerava isključivo prema devojci koja mu je zapela za oko.

Ne priznaje pauzu u vezi

Pauze su, prema njegovu mišljenju, samo izgovor za varanje i prekide. Radije će razgovorom pokušati rešiti problem nego stavljati vezu na “standby”. Nije od onih koji će pobeći glavom bez obzira pri pojavi prvih trzavica.

Otvoren je s osećanjima

Uz njega ne trebaš znati čitati misli ili se pitati je li ljutit na tebe. Čitaš ga kao knjigu jer otvoreno priznaje kako se oseća. Za njega prekid veze nikad nije opcija.

Zna sa decom

Jesi li ga ikad uhvatila kako se igra s nećacima ili nežno tepa tek rođenoj bebi? Ako jesi, to je samo znak da ima očinski instinkt i toplo srce. Koja devojka ga ne bi poželela za supruga?

Voli stabilnost

Ovaj dečko nije tip za celonoćna ludovanja i opijanja sa društvom. Radije bira miran život i svakidašnju rutinu jer zna kako sa time dolazi ravnoteža i mirnoća uma. On redovno plaća račune, dobija unapređenja na poslu i planira porodicu.

Ima dobre uzore za veze

Njega nije “vaspitala” ulica, već porodica i prijatelji. Okružen je stabilnim parovima od kojih može mnogo naučiti o vezama.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter