Izvor: Ona.rs
20.03.2024 u 11:53
0

DA LI SU SAMO ZLE RASTURAČICE BRAKOVA, ILI SE IZA TOGA KRIJE NEŠTO DRUGO: Ovo su sedam razloga zašto žene „padaju“ na oženjene

Sigurno ste već negde načuli da je neka žena razvila osećanja prema zauzetom muškarcu i sigurno je i taj muškarac u tome učestvovao. Ali šta je to što ženama prija kod već zauzetih ili oženjenih muškaraca, što ne mogu pronaći (ili ne uspevaju) kod slobodnih?

Da ste na mestu supruge ili njene bliske drugarice, verovatno biste pomislili da jednostavno postoje „zle“ žene i da samo želi da rasturi brak ili vezu. Za početak, ako „pokušava“, vaša veza već ima probleme, jer da nema, ne biste gledali to kao pokušaj bilo koga da vama naruši sreću. Problem postoji unutar veze.

No, nazad na stranu „rasturačice“ veza i brakova.

Svaka žena, kao i muškarac, ima ranjive strane, koje ih mogu učiniti sklonijim da uđu u neku aferu. Ako se te ranjivosti primete, vrlo verovatno do toga neće dolaziti.

NJEGOV HOROSKOPSKI ZNAK TI OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ: Lava obasipajte komplimentima
Pixabay/Ilustarcija

1. Rane od očeva

Mnoge žene koje se upuste u vezu s oženjenim muškarcem su bile napuštene, emocionalno ili fizički, od strane svojih očeva. Za žene, njihov prvi formativni muški odnos je sa njihovim ocem. Ako njihov otac nije aktivno uključen u njihov život, to može uticati na svaki odnos koji imaju s bilo kojim muškarcem.

2. Problemi s posvećenošću

Ako je neko bio dubopko povređen ranije, vremenom izgradi gard i teško će ga spustiti. To proizilazi iz straha da se nešto takvo ne ponovi. A možda se plaše napuštanja, kao što su doživele od strane oca ili bivšeg partnera. Mnogi su razlozi zbog kojih ljudi stvore ovaj problem.

3. Briga o drugima

Oženjeni muškarci koji započnu aferu su „oštećeni“, nesrećni ili neshvaćeni. Ako ste osoba koja voli da se brine o drugima, naročito o muškarcima, onda ste definitivno skloni da uđete u vezu sa već zauzetim čovekom. To je jedan od osnovnih razloga zbog kojih traže utehu u aferi da ih izleče. Ako je neko brižan, ništa nije privlačnije od muškarca koji treba da bude „popravljen“, kako legenda kaže.

4. Usamljenost

Ovo je verovatno najočigledniji razlog. Ako ste usamljeni, ranjivi ste za svaku vrstu lošeg odnosa, uključujući i ovu o kojoj govorimo. Ne koristite usamljenost kao izgovor da se upustite s nekim s kim ne biste trebali biti – i ne koristite je kao izgovor da ostanete kada znate da to ne bi trebalo.

5. Vaši roditelji su to uradili

Svi verujemo da možemo prekinuti obrasce kojima su nas roditelji naučili i vaspitali.  Da li su vaši roditelji varali? Ako da, pokušajte da prekinete generacijsku traumu i odmaknete se od svog oženjenog muškarca.

TAJNA USPEHA LJUBAVNE VEZE: Ova tri uslova su presudna!
pixabay, ilustracija

6. Nisko samopouzdanje

Žene koje se upuštaju u afere s oženjenim muškarcima često imaju vrlo nisko samopouzdanje. Možda su pretrpele zlostavljanje u prošlim vezama. Možda nisu zadovoljne svojim poslom ili životom. Možda imaju probleme iz detinjstva koje još nisu rešile. Postoji mnogo razloga zbog kojih neko može imati nisko samopouzdanje. I, bez obzira na razlog, to ih verovatno dovodi do mnogih manje-više loših stvari.

7. „Ali on je ljubav mog života“

Nije. Nažalost, on je samo još jedna osoba koja nije trenutno na dobrom mestu u svom životu. Samo je neko kome treba ženska briga ili nešto što ne vidi u svojoj supruzi, dok se vi ne razlikujete od drugih žena koje bi mu to pružile. Ako su zaista emocije tu, on ne bi dozvolio da vi budete samo „druga“ u njegovom životu, piše „YourTango“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter