Izvor: Nportal
20.03.2024 u 09:54
1

„IZBEGLA SI METAK“: Mlada pobesnela i raskinula veridbu zbog verenikove šale, na mrežama dobila podršku

Jedna mlada otkazala je venčanje nakon što se njen verenik našalio, ali žene kažu da je izbegla 'metak'. Anonimna korisnica društvene mreže Redit podelila je dramu sa venčanja u svojoj objavi. Kao neko ko je radio na događajima, bila je uzbuđena tokom planiranja svakog detalja, a s obzirom na to da joj suprug ima ADHD, odlučio je sve poslove da prepusti njoj.

– Njegov odgovor uvek je bio ‘šta god želiš’. Dakle, imala sam potpunu kreativnu slobodu, ali sam bila malo tužna što on nije doprineo ničemu, čak ni šemi boja – napisala je. U raspravi sa porodicom o venčanju, mlada je iznela ideje kako smanjiti troškove.

– Moj prijatelj se našalio da je dobro što je verenik našao mene jer sam profesionalka. Moj verenik se na to našalio da sam ga ja ‘zarobila’ i da samo pokušava da uživa ​​u svojim poslednjim danima slobode pre nego što se oženi pa neće imati mira od mene – objasnila je mlada kod koje njegova šala nikako nije dobro prošla.

– Osećala sam se vrlo uzrujano što nije cenio moj naporan rad u planiranju venčanja i zato što se šalio da sam ga zarobila i da sam ga naterala da se venča. Odlučila sam da za sada treba da otkažemo venčanje. On nije bio zainteresovan za ženidbu i ne želim da se udam za nekoga ko nema entuzijazam oko venčanja – nastavila je i objasnila da budući da su bili u ranoj fazi planiranja venčanja, pozivnice još nisu bile poslate.

– Želim to sve da završim pre nego što postane još skuplja greška – dodala je. Uprkos njenoj reakciji, verenik je smatrao da je njegovu „šalu“ shvatila preozbiljno.

Razvedene žene na Reditu smatraju da je donela ispravnu odluku i upozoravaju je da uči na njihovim greškama. „Pametnija si od mene. Moj bivši rekao je ovu „šalu“ i ja sam se tome nasmejala. Ja sam definitivno bila zarobljena u tom braku. Samo beži od njega“, komentarisala je jedna korisnica. „Muškarci koji su u braku u proseku žive duže od neoženjenih muškaraca, tako da oni očito imaju koristi“, dodao je neko drugi.

 

„Vreme je da prestanemo s ovim manipulativnim glupostima, pokušavajući da uverimo žene da misle da ne žele brak. Učinila si pravu stvar“, glasio je još jedan komentar. „Molim te, nemoj se udati za njega. Ja sam napravila istu grešku i udala se za svog bivšeg nakon što se poneo na isti način i onda sam raskinula. Nagovorio me na to i to je bila najveća greška u mom životu“, pisalo je u još jednom komentaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„IZBEGLA SI METAK“: Mlada pobesnela i raskinula veridbu zbog verenikove šale, na mrežama dobila podršku”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter