Izvor: merie clarre
22.11.2023 u 10:28
0

DA ZABLISTATE U KREVETU: Da li ste čuli za pravilo „šest minuta“?

Zanos kao sa početka veze može da se lako probudi

Da li ste čuli za pravilo „šest minuta“  u krevetu?  Početak veze zna da bude sjajan. Postoje leptirići, uzbuđenost, strast i seks o kome ste dugo maštali.

Međutim, šta kada seks postane obaveza u odnosu i nešto što je na listi stvari koje treba da „odradite“?

DOKTORKA UPOZORAVA: Zdrava navika koja nije dobra za zube (VIDEO)

Naime, kad se zaljubljenost pretvori u ljubav i kad se stvore nešto dublji osećaji, seks pada na listi  prioriteta, a ljubav postaje više razgovor, podrška i poverenje.

To za dugogodišnje partnere može predstavljati problem, a nedostatak seksa može čak rezultirati i nepopravljivim problemima, ponekad i raskidom.

Sex Information and Education Council of Canada objavili su istraživanje koje pravilo „šest minuta“ navodi kao najbolji, a istovremeno najjednostavniji način popravljanja seksualnog života.

Ono uključuje predigru koja traje šest minuta. Bilo da vi pružate zadovoljstvo partneru ili on vama, predigra od šest minuta ključ je dobrog seksa, govori istraživanje.

Bez obzira na to da li se radi o oralnom seksu, strastvenim dodirima ili ljubljenju i bez obzira na to hoćete li tih šest minuta podeliti na oba partnera, seks nakon tog vremenskog intervala biće puno bolji i prijatnijI.

Istraživanje je sprovedeno na 1.500 Kanađana koji su rekli da im je upravo šest minuta potrebno kako bi se opustili i uživali u seksu.

 

 

Čak 61 odsto žena je potvrdilo da im je potrebno barem šest minuta predigre da bi uopšte mogle da dožive orgazam, a 55 odsto muškaraca potvrdilo je da im je seks bio puno bolji ako su im partnerke pre seksa ponudile šest minuta dodatne pažnje.

Isto važi i za aktivnost nakon seksa. Zadovoljeno su se osećale one žene koje su muškarci mazili barem šest minuta nakon seksa.

Ako ste upali u rutinu, sada znate jednostavno i besplatno rešenje koje bi moglo da unapredi vaš seksualni život, a možda ga čak i vratiti u zlatno doba početaka vaše veze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter