Izvor: The Sun
24.02.2021 u 13:34
0

ISPOVEST PREVARENOG MUŽA Provalio sam da me vara sa kolegom, a onda je usledilo poniženje

Posle 20 godina braka, jedan Britanac je doživeo ne samo da ga žena prevari, već i da ga dodatno ponizi.

– Ja imam 44, a ona 43 godine. Mislio sam da smo srećni, a sada većinu vremena provodim očajan, u suzama. i dalje bih sve uradio za nju. Osećam se bezvrednim – započinje on svoju priču.- Slučajno sam otkrio da me vara kada sam video eksplicitne poruke na njenom kolegom. Ispostavilo se da već dve godine ima aferu s kolegom sa posla, koji je takođe oženjen – kaže muškarac i nastavlja:

– To je bio prvi šok. Odlučio sam da ćutim i da se pravim da ništa ne znam, i nadao sam da će se ta priča vremenom završiti. Međutim, ona je nastavila da stalno pronalazi izgovore da bi izašla napolje, čak i za vreme karantina. Ona tvrdi da samo ide u kupovinu, ali uvek se zadrži satima. Drugi šok je usledio pre nekoliko meseci kada mi je priredila pravi horor u spavaćoj sobi. U snu je nekoliko puta izgovorila ljubavnikovo ime, i meni bukvalno nije bilo dobro. To se dogodilo još nekoliko puta i jedva sam to uspeo da prećutim – objašnjava Englez.

– Iako nikada nismo razgovarali o tome, i njoj je postalo jasno da ja znam da me ona vara. A prošle nedelje je došao red na poslednje, i najveće poniženje. Ona je ljubavniku kupila par skupocenih cipela, i njegovoj ženi je to bilo sumnjivo. Zbog toga je supruga, mrtva ‘ladna, od mene tražila da lažem. Odnosno, ako neko nazove i pita za cipele, ja treba da kažem da su kupljene za mene, ali da ja nisam želeo da ih nosim! – iskren je Britanac.

– I budući da on nosi isti broj kao i ja, ona mu je navodno prodala cipele. Bio sam u šoku i sa gađenjem sam odbio da to uradim. Meni nikada nije poklonila skupe cipele! Mislim da je vreme da i ja zauzmem stav – u dilemi je muškarac.

– Volim je toliko da to boli, i verovatno mi je do nje više stalo, nego do mene. Ona kaže da me voli, ali ja mislim da nema više ljubavi sa njene strane. Već duže vreme imamo jadan seksualni život, ali se dobro slažemo kao prijatelji – zaključio je prevareni muž.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter