Izvor:
22.08.2017 u 19:30
0

O OVOME SVE ŽENE ĆUTE: Da li ste i vi među njima?

Ako ste ikada pomislili da se spustite na kolena pred nekim kolegom, onda niste sami. Zapravo, Britanci su nedavno napravili jednu studiju – utvrđeno je da čak 11 odsto mašta o seksu sa šefom, a 42 zamišlja vrele scene sa kolegama i klijentima. Dok je čitavih 30 odsto ispitanika priznalo da je već imalo aferu.

Postoji još jedna fantazija o kojoj mnogi ćute, a to je – prvi komšija.

Mnogi od njih se ne opiru ovom trendu, čak i ako već imaju partnera, a samaca je tek 68 odsto.

U odnosu na naše kolege iz Evrope mi radimo previše sati, tako da nije toliko iznenađujuće što smo bliski. Mnogi od kolega su na kraju završili i u braku, što je, zapravo, jako lepo – navela je jedna od ispitanica.

Naravno, sve bi bilo kao bajka da ne dođe vrlo često i do neprijatnog rastanka. A, vi i vaš nekada dragi morate da nastavite da se viđate svaki dan i komunicirate.

Britanci su izračunali i prosečan životni vek ovih veza, što je otprilike 11 meseci, dok samo srećnici izguraju do 18 i više.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter