Izvor: net.hr
18.04.2023 u 17:16
0

Stručnjak tvrdi: Postoji OSAM oblika PENISA, svaki muškarac će se prepoznati

Na osnovu iskustva je napravio podelu.

Daren Brin, direktor iMEDicare Ltd – britanskog trgovca na malo priborom za erektilnu disfunkciju – kaže da svaki penis spada u jednu od osam kategorija. Od čekića do paprike, podelio je glavne oblike penisa na koje je naišao u svoje 22 godine rada u industriji.

1.Olovka: Daren primećuje da muškarci koji imaju penis u obliku olovke obično imaju ‘dug i tanak ujednačen obim s uskim glavićem’. Stručnjak, koji je u industriju ušao 1996., nastavlja i kaže da, iako se dužina razlikuje od osobe do osobe, često je izuzetno duga i tanja od proseka.

2.Paprika: Daren napominje da će muškarci s ovakvim oblikom penisa smatrati da je njihova muškost ‘neobično kratka (što zbog utiska, što zato jer je uglavnom kraća od proseka), ali izuzetno debela celom dužinom.’

3.Kupa: Prema Darenu, muškarci koji imaju ovaj oblik penisa mogu da naiđu na probleme. Ističe da konus tipično ima linearno sužavanje penisa prema vrhu. Ponekad, može da se poveže s fimozom – stanjem u kojem je kožica pretesna i ne može da se navuče preko glavića, što može da spreči širenje penisa.

4.Banana: Da li je vaš penis zakrivljen ulevo ili udesno? Ako da, verovatno je da je vaš penis klasifikovan kao „banana“ oblik. Osim zakrivljenja, karakteriše i više ili manje blago sužavanje duž penisa. Daren primećuje da ste se mogli roditi s zakrivljenim penisom ili ste takav oblik razvili kao posledicu povrede. On prelazi na referentnu Pejronijevu bolest – poremećaj vezivnog tkiva penisa kod kojeg se nakon povrede razvija tkivo ožiljka koje može da dovede do „lateralne deformacije ili oblika peščanog sata“. Ovo će stanje navodno uticati na 7 odsto muškaraca u njihovom životu.

5.Čekić: Daren kaže da je „čekić“ takođe naziv mogućeg oblika penisa. Ističe da će svako s ovakvim oblikom imati tanji penis koja vodi u mnogo širi glavić. „Ovo je uska baza koja se širi do vrlo širokog glavića – gravitacija otežava ovom tipu penisa u erekciji“, kaže on.

6. Kobasica: Daren objašnjava da je penis u obliku kobasice najčešći od svih. Detaljno opisujući tipične karakteristike ovog posebnog oblika muškosti, kaže da je penis prosečne debljine i dužine te da ima „ujednačen obim duž celog penisa i prilično je tipičan“.

7. Krastavac: Ako oblik vašeg penisa ne spada ni u jednu od gore navedenih kategorija, možda ste „krastavac“. Ovaj tip penisa je deblji od prosečnog penisa i obično ima dobru dužinu.

8. Šampinjon: I poslednje, ali ne i najmanje važno, je gumbasti penis u obliku gljive. Svi penisi su uglavnom više ili manje gljivastog oblika, s ‘klobukom’ odnosno glavićem koji je širi od stupa penisa, ali kod ovog tipa je to naročito izraženo. Naučnici tvrde da je ovaj određeni oblik evolucijski dizajn koji potiče iz ideje o neveri. Utvrđeno je da guranje, kao i greben koji odvaja telo od glave, može da pomogne da očisti vaginu i reproduktivni sistem od semena prethodnog seksualnog partnera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter