Izvor:
13.12.2017 u 00:18
0

POVREĐENI STE: Ovo morate da uradite iako odlučite da mu oprostite prevaru!

Povredio te je, ali ove stvari moraš da uradiš kako bi se ti osećala bolje.

Ipak, iako odlučite da mu oprostite neverstvo, ovo morate da uradite:

Dogovorite se – odredite vreme koje ćete posvetiti vašoj vezi. Osoba koja je varala treba da prekine svaki kontakt sa osobom sa kojom te je prevarila.

Razgovarajte – bitno je da osoba koja je prevarila preuzme odgovornost za svoja dela. Najvažnije je da razgovarate o svemu.

Ne krivi sebe – tvoje samopouzdanje ne zavisi od partnerovog ponašanja. Ti sigurno nisi uzrok prevere, on sam treba da odgovara za svoja dela.

Pokaži ljutnju – izbaci svoju ljutnju. Istraživanja su pokazala da pisanje pisma partneru pomaže. Takođe, razgovor sa prijateljima i porodicom o tom događaju može biti koristan.

Pronađi kvalitete – napravi listu pozitivnih aspekata vaše veze. Iako si tužna i ljuta, razmisli o svemu lepom što vam se dogodilo, to će ti dati novi pogled na vašu vezu.

Potraži profesionalnu pomoć – situacija može biti izuzetno teška bez obzira na to koliko si jaka osoba. Terapeutski pogled može da bude koristan.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter