Izvor: The Sun
05.08.2020 u 08:44
0

PROBLEMI SA 19 GODINA: Uradila sam nešto zbog čega se sada KAJEM

Upoznala je tog tipa kad je prošlog leta došao na besplatni tretman i razmenili su brojeve.

OVO MORATE ZNATI

CRVENI METEO-ALARM NA SNAZI U SRBIJI! Evo gde će biti NAJGORE

VRANJANKA POBEDILA KORONU: Marijana bez problema RODILA ZDRAVU DEVOJČICU

LJUBAV U DOBA KORONE TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Zajedno su pobedili i smrtnosnu zarazu!

U OVAJ KINESKI PODZEMNI GRAD STAJE CELA SRBIJA: Izgradnju je naredio Mao, a evo zbog čega je VAŽAN! (VIDEO)

Izneverila sam svoju najbolju prijateljicu tako što sam spavala sa njenim bivšim dečkom. Imam 19 godina, a moja prijateljica 20. Obe smo se školovale za kozmetičarku, a nakon škole smo započele praksu u istom salonu.

Upoznala je tog tipa kad je prošlog leta došao na besplatni tretman i razmenili su brojeve. Ima 23 godine i predivan je. Upoznala sam ga kad su se izlazili nekoliko meseci i dobro smo se slagali. Mislila sam da je srećna što sam ga upoznala. Jednog dana poslao mi je poruku jer je hteo pokloniti mojoj prijateljici nešto zaista posebno za rođendan i tražio je ideje što bi želela. Našli smo se potajno na piću kako bih mu mogla pokazati neku odeću i nakit za koje sam znala da bi joj se svidele. Shvatila sam da mi se sviđa.

Ona je navela da su se posle toga posvađale. Ona ju je vozila do posla i smatrala je da joj ne daje dovoljno novca za benzin. Sve je izmaklo kontroli, a kada je nastupio karantin, prestale su kontaktirati. No jednog dana je srela njenog dečka i tada je saznala da su oni raskinuli. On joj je priznao da mu se sviđa i pozvao je u svoj stan, gde su na kraju spavali. Nije mogla prestati razmišljati o njemu, ali on joj se nije javio. Sada ponovo radi sa svojom prijateljicom i popravile su odnos, a ona joj stalno priča da se želi pomiriti sa svojim bivšim dečkom.

SAZNAJTE JOŠ

BIVŠA GASTOZZOVA SMOTALA KOŠARKAŠA: Zorica NE KRIJE, fotografišu se ZAJEDNO! (FOTO)

SAZNAJEMO: Evo ko je misteriozna poslanica zbog koje se podigla neviđena prašina

ALARMANTNO! AKO SE SPOJE KORONA I GRIP IMAĆEMO ITALIJANSKI SCENARIO: Vakcinacija protiv gripa nikada nije bila važnija

Zbog ovoga se sada oseća krivom i ne zna šta da radi,  pa je pitala stručnjake za savet.

– Možda ste prekršili poznato pravilo o vezi s bivšim dečkom prijateljice, ali niste je namerno povredili. Posvađale ste se i niko od vas nije varao. Taj momak više nije u vezi, pa je verovatno postao igrač i nije spreman na posvećenost i ozbiljnu vezu. Možda je najbolje da joj ne priznate sve, ali kontaktirajte ga i recite mu da ne želite povrediti vašu prijateljicu, pa bi vam bilo drago ako bi mogao ćutati kad naletite na jedno drugo – glasio je odgovor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter