Izvor:
16.05.2017 u 21:05
0

PROKLETSTVO LEPOTE: Ova devojka toliko DOBRO IZGLEDA, ali ne može da nađe dečka! (FOTO)

Samohrana majka iz Mančestera, Čerli Nejli, nesrećna je u ljubavi, jer su muškraci površni i pažnju posvećuju samo njenom izgledu i prelepom licu, a ne karakteru i osobinama, koje poseduje.

Ova 26-godišnja devojak smatra da je prokleta zbog svoje lepote, jer je potencijalni momci gledaju kao parče mesa, piše “Dejli Mejl”.

Ženama prosečnog izgleda puno je lakše jer muškarci zaista žele da ih upoznaju. Ja privlačim pažnju muškaraca, koji žele samo da se slikamo i pokažu me prijateljima. Moj izgled privlači pogrešne tipove i zbog toga sam potpuno odustala od muškaraca – kaže Čerli.

Muškarci na sastancima gledaju koliko je lepa i ne slušaju šta priča, dok ima problem i sa drugaricama, jer su ljubomorne na njenu lepotu.

Jednom sam bila sa prijateljicom u klubu i otišle smo do toaleta. Prišle su mi neke devojke i počele da mi dele komplimente. Kada je to videla, moja prijateljica se pokupila i otišla. Od tad ne pričamo – dodala je Čerli.

Ona na Instagramu ima više od 30.000 pratitelja, ali ništa bolja situacija nije ni na društvenim mrežama jer je bilo slučajeva kada su joj devojke pisale da uopšte nije lepa i da bi trebalo da se ubije.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/chebella91

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter