Izvor: Kurir.rs
27.08.2023 u 18:46
0

SRPSKI UROLOG OTKRIO KOJA JE NORMALNA VELIČINA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Ovaj podatak će vas iznenaditi!

Veličina muškog genitalnog organa oduvek je bila tabu. Čak i kada se muškarci hvale svojom obdarenošću, ne zna se tačno o kojoj je dužini penisa reč.

O ovoj temi otvoreno je govorio urolog Aleksandar Milošević, koji je rešio dilemu šta je zapravo normalna veličina penisa.

Normalna veličina penisa

– Penis od 7 centimetara je donja granica kada govorimo o normalnim veličinama, a gornja granica veličine penisa je od 16 do 17 centimetara. Normalna veličina muškog genitalnog organa kod Evropljana je 14 centimetara, kod Afroamerikanaca je veća za nekoliko centimetara, a kod muškaraca sa istoka za nekoliko centimetara manja – istakao je urolog.

Iako je želja većine muškaraca da imaju veliki penis, dr Milošević je naveo i da ima pacijenata koji imaju penis veći od 17 centimetara, pa su se operisali kako bi ga smanjili na optimalnu veličinu od 13 centimetara.

Koliko dugo treba da traje seks?

Urolog Milošević otvorio je neke druge teme o tome koliko treba da traje seks:

– Dokazano je da je žena potencijalno jača seksualno. Za orgazam ženi treba 2,5 minuta, a muškarcu 4 minuta. Što se tiče broja polnih odnosa, to je individualna stvar. Ako je seks uspešan, ako su oboje zadovoljni, jedan je dovoljan seks godišnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter