Izvor:
26.05.2017 u 23:40
0

U BRAKU SAM 15 GODINA: Navučena sam na druge muškarce, ne prestajem da varam muža! (foto)

Jedna četrdesetogodišnjakinja je priznala da ne može da prestane da vara svog supruga, iako je sa njim 15 godina u braku.

Imam 40 godina, moj muž 42 i imamo četvoro dece, od devet do 16 godina.

Spavala sam s prijateljima, s muževima prijateljica, kolegama sa posla, muškarcima iz teretane i s ljudima koje srećem na dnevnoj bazi. Uvek smo imali dobar odnos, s vrlo retkim svađama. Redovno imam odnose i nikad nisam imala nikakve žalbe. Znam da me beskrajno voli, kao što mi to često i govori. Ali ja volim uzbuđenje dok imam seks i želim to non-stop.

Nikad nisam htela vezu ni s kim drugim jer već imam dobru, ali ne mogu se zasititi flerta s drugima i osećaja napaljenosti. Obično to radim na različitim mestima, najčešće u mom ili njihovom autu, ali retko to planiram. Jednostavno znam kad su muškarci zainteresovani za seks, a i oni osete kad sam ja. Takav seks je obično surov i vrlo strastven. Nikad ne rizikujem i imam siguran seks, ali nisam ponosna na sebe i na svoje ponašanje. Znam da je to što radim pogrešno i mrzim to što izdajem muža.

On zaslužuje bolje. Ali moje varanje traje većinu naše veze, a sve je počelo s njegovim najboljim prijateljem šest meseci nakon što smo se venčali. Nadam se da će ta moja potreba nestati jednog dana, ali izgleda da je lista mojih seksualnih partnera sve duža.

Retko kad viđam jednog muškarca više od par meseci. Nekoliko njih htelo je vezu sa mnom, ali sam odbila bez razmišljanja. Šta nije u redu sa mnom? Zašto ne mogu prestati?

A evo kako je ona ovo odgovorio psiholog.

– Možda njegova bezuslovna ljubav vama ne znači više onoliko koliko bi trebalo, možda ga ne cenite dovoljno zbog toga koliko biste trebali, posebno ako ne cenite sebe. Uzbuđenje koje vam seks sa strane donosi, pa čak i na kratko, možda blokira duboko ukorenjenu bol u vama. Šta god da je uzrok tom ponašanju, ne možete se jednostavno nadati da će ta potreba nestati – posavetovao je psiholog, kao i da poseti društvo anonimnih zavisnika od seksa.

Jutarnji.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter