Izvor: 24sata.hr
23.11.2023 u 13:25
0

URADI OVO I VRATIĆEŠ MAGIJU U KREVET: Skandalozna princeza dala vrele savete

Bivša supruga princa Endrua (63) i spisateljka istorijskih ljubavnih romana, Sara Ferguson (64) bila je nedavno gošća britanske emisije "This Morning" na ITV-u u kojoj je posavetovala gledateljku kako vezi ili braku "vratiti magiju".

Gledateljka je pitala princezu za savet, jer se ona i njen suprug bore s usklađivanjem karijere i roditeljstva.

– Oseća li se vaš suprug pomalo zapostavljeno? – upitala ju je vojvotkinja, a gledateljka je priznala da bi to mogla biti istina.

Sara Ferguson joj je tada preporučila da angažuje dadilju a da „ona suprugu pripremi veliko iznenađenje“.

– Izvucite iz fioke odgovarajući donji veš, napravite frizuru i priredite mu ‘poslasticu‘. Neka poslastica bude velika, kako bi ostao bez reči. Organizujte sve i iznenadite ga – rekla je vojvotkinja pa dodala:

– Sad izvadite taj seksi donji veš.

Osim toga, dodala je kako je tu jako važan „element iznenađenja“. I da upravo ljubavne igrice koje druga strana ne očekuje, mogu „vratiti magiju u odnos“.

Potom je pred voditeljima, Dermotom O Lirijem i Alison Hemond otkrila kako je nešto slično i sama preduzimala. Ostavljala je „ljubavne poruke“ u partnerove cipele za skvoš.

Sara, koja je nakon razvoda od princa Endrua zadržala titulu vojvotkinja od Jorka, nije precizirala radi li se o njenom bivšem suprugu. Neke detalje ipak je zadržala za sebe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter