Izvor: Najzena
29.09.2023 u 16:56
0

ZAPALITE VARNICE U VAŠOJ VEZI: Evo kako da se ponovo zaljubi u vas u 5 poteza, ljubav će biti beskrajna, zagarantovan uspeh!

Ako vam je potrebno malo ljubavne magije, tu smo da pomognemo...

Čak i u najidealnijim vezama s vremena na vreme nedostaje vatre i strasti. Da bi se vaš partner ponovo zaljubio u vas, pratite naše savete.

1. Idite na mesto gde ste proveli najromantičniji odmor

Ponovo stvorite najprijatnije trenutke i uspomene. Zajedničke emocije, novi utisci — sve to zbližava ljude. Ako još niste imali takvo zajedničko putovanje, hitno isplanirajte romantični odmor i brojite dane do polaska, piše Ženski magazin. Ima toliko mesta na svetu koja će pomoći osećanjima da se razbuktaju novom snagom!

NAUČNICI SU POKUŠALI DA PRONAĐU IDEALAN TAJMING: U kojim godinama je idealno vreme za stupanje u brak?

2. Ne skrivajte svoja osećanja

Ovo je štetno i za odnose i za zdravlje. Bolje je odmah rešiti sve nesporazume, nezadovoljstvo i probleme. Ključ uspešne veze je da budete otvoreni i iskreni jedni prema drugima, da objasnite čime niste zadovoljni i da zajedno nađete izlaz iz problematičnih situacija. Muškarci (zapravo, kao i svi ljudi) ne razumeju uvek šta se od njih traži – potreban im je vaš savet.

3. Ne budite lenji da budete lepi čak i kod kuće

Razmislite o tome kako se oblačite kada izlazite sa prijateljima. Kako ste bili obučeni sinoć kod kuće? Da li razumete o čemu pričamo? Zaboravite stare trenerke i rastegnutu majicu. Zamenite ih nečim zavodljivijim i istovremeno udobnijim.

4. Učinite današnji dan posebnim

Zamislite da se prvi put sastajete. Izaberite mesto gde će vam biti prijatno i lako da jedni drugima pričate o svojim najdubljim željama.

5. Igrajte se svojom maštom

Žena može ostati misterija. Za ovo uvek treba da imate nešto skriveno da iznenadite i oduševite svog ljubavnika. Igrajte se očima, nagoveštavajte, ali ne izlažite sve karte ispred njega. Takve ljubavne igre savršeno će zagrejati odnos. Apsolutna nepredvidljivost — beskonačna seksualnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter