Izvor: alo
16.01.2024 u 12:36
0

OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA: Ima 50 godina a izgleda 20 godina mlađe

Holivudska miljenica Džulija Roberts, sa 56 godina i dalje osvaja svojom lepotom i prepoznatljivim osmehom.

Džulija Roberts se našalila: „Kiseljenje u teglama. Dakle, stavljam glavu u teglu svake druge subote na 18 sati. Čini čuda. Ali miris je užasan“. Poznato je da je Džulija duhovita, pa je tu osobinu pokazala i ovog puta.

Dodala je da je uverena da je ključ mladolikosti u osobama i iskustvima, a pomaže i genetika: „Dobri geni, život koji je ispunjen i, obično to kažem kao šalu, verujem u ljubav. Verujem da me moj suprug voli i brine za mene tako da se osećam duboko, duboko srećnom. I kad god vidite nekoga ko je srećan, nije važno koliko ima godina“, zaključuje glumica.

NIJE VAM HLADNO SAMO ZBOG ZIME: Ne ignorišite zimogrožljivost, možda je nešto ozbiljnije

 

Džulija Roberts je nedavno dala intervju za magazin „Vog“, u kome je, između ostalog, govorila i o lepoti. Na pitanje o tome šta je tajna njenog mladolikog izgleda, ona se našalila: „Kiseljenje u teglama. Dakle, stavljam glavu u teglu svake druge subote na 18 sati. Čini čuda. Ali miris je užasan“. Poznato je da je Džulija duhovita, pa je tu osobinu pokazala i ovog puta.

Dodala je da je uverena da je ključ mladolikosti u osobama i iskustvima, a pomaže i genetika: „Dobri geni, život koji je ispunjen i, obično to kažem kao šalu, verujem u ljubav.

Verujem da me moj suprug voli i brine za mene tako da se osećam duboko, duboko srećnom. I kad god vidite nekoga ko je srećan, nije važno koliko ima godina“, zaključuje glumica.Kaže da uvek pre spavanja obavezno očisti lice gelom za skidanje šminke, tonikom i namaže kremu sa kolagenom. Ne krije i da je nekoliko puta radila neinvazivne tretmane za podmlađivanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter