Izvor:
07.04.2017 u 00:48
0

Veza za čitav život: OVO SU RAZLOZI ZAŠTO JE MLAĐA SESTRA VAŠ NAJVEĆI BLAGOSLOV!

Neke veze su prosto neraskidive, takve su po svojoj prirodi…

Ona je osoba o kojoj najviše brinete, i koju ponekad najviše mrzite. Ona je ta koja se loše ponaša, ali i koja vas drži pod kontrolom. Vi ste tu od njenog prvog dana, i ona vam je zauvek promenila život.

Ona je vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj od kog niste očekivali da vas toliko voli.

Da, ona je vaša mlađa sestra i mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja vam se ikada dogodila.

Ona čini da želite da budete bolja osoba

To je tvoja mala sestra i vi želite da odraste u dobru i poštovanu osobu, što znači da i vi morate da budete takvi da bi imala na koga da se ugleda. Ona vam daje razlog da budete bolji.

Bili ste njen prvi prijatelj, a tu vezu je teško raskinuti

Od prvog dana kada se rodila bila je kao zalepljena za vas. Bili ste njen prvi prijatzelj, i pre nego što je upoznala ikog drugog, i to čini vaš odnos neverovatno jakim.

Ona vas čini zrelijim

Osećate se nekako majčinski kad je u pitanju vaša mlađa sestra. Vaš instinkt će je uvek štititi, i sazrećete i pre nego što treba da uradite.

Zbog nje ćete uvek biti mladi

Iako želite da budete njen odrasli uzor, ona će vam uvek biti podsetnik da vam treba više zabave i opuštanja. Ona takođe ima razvijeniji osećaj za stil, nego vi u jenim godinama zato obratite pažnju.

Vaši najbolji prijatelji je poznaju skoro koliko i vi, pa je i oni vole

Vi ste bili njen prvi najbolji prijatelj, ali i vaši prijatelji su je zavoleli u otprilike isto vreme. Znate da imate sjajnu sestru kad vidite da vaši prijatelji ne propuštaju priliku da je zagrle pri dolasku.

Cosmpolitan
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter