Izvor:
21.12.2016 u 00:39
0

Jedan od najbližih Putinovih savetnika: Znam ko stoji iza ubistva našeg ambasadora!

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov ubijen je na jednoj izložbi, a visoki zvaničnik Kremlja tvrdi da iza napada stoje "tajne službe NATO-a".

Karlov je ubijen na otvaranju izložbe u Ankari, a napadač, koji je kasnije i sam izgubio život, je nakon pucanja uzvikivao "Alahu Akbar" i "Mi umiremo u Alepu, a vi ovde".

Za sada nema nikakve službene potvrde oko toga ko stoji iza ovog napada, ali jedan od najbližih savetnika ruskog predsednika Vladimira Putina, Franc Klincevič tvrdi da zna ko je naručio napad, piše Daily Mail.

– Svi su znali da će ambasador prisustvovati ovoj izložbi. Mogao je to da učini ISIS ili kurdski pobunjenici koji pokušavaju naštetiti Erdoganu. Međutim, ja verujem i mislim da je to vrlo verovatno, da iza napada na ruskog ambasadora stoje inostrane tajne službe pojedinih zemalja članica NATO pakta.

– Mi ćemo svakako sve istražitirekao je Klincevič, koji je zamenik predsjedavajućeg Komiteta za odbranu i nacionalnu bezbednost Rusije.

Avaz
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter