SKOČIO SA PSOM I NESTAO U DRAVI: Ceo Osijek danima traga za mladićem!

 

Osječka policija i specijalni ronioci već dva dana pretražuju obalu i korito reke Drave kako bi pronašli Radomira Petrovića (27) i njegovog psa Garija. Nestali su u petak uveče tokom šetnje.

- Radomir je navodno bacio psu lopticu, ali je ona otišla predaleko. Pas je skočio za njom i počeo da se guši. Reka ga je nosila. Radomir je skočio za njim da ga spasi, ali potom su obojica nestali pod vodom. Na obali su ostale njegove papuče i pseći povodac - kaže tužno Dragana Petrović, sestra nestalog Radomira. Dodala je kako su mladić i njegov pas, mali crni mešanac, svako veče išli u šetnju osječkom promenadom. Pronašao ga je dok je bio štene i udomio.

- Voleo je tog psa, igrao se s njim, znali smo da mu bacamo lopticu u vodu, u plićak, pa je on išao po nju. Jedna žena ih je videla proteklog petka između 19 i 20 sati na promenadi, prekoputa osječkog ZOO vrta, kod konjičkog kluba - rekla je neutešna sestra. Žena koja je sve to videla odmah je pozvala policiju.

Porodica od tada nije dobila nikakve informacije. Oni žive u Tenju pored Osijeka, ali je poslednjih dana Radomir bio u maminoj kući na Dravi.

Pre dva meseca vratio se iz Irske, gde je živeo i radio protekle tri godine. Mislio je tu da provede leto pa ponovo da traži posao.

Kurir
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost