Izvor:
08.12.2017 u 01:53
0

Haradinaj ne odustaje: Bez prisustva SAD nema dijaloga!

Kosovski pemijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas u parlamentu da će u narednoj godini nastaviti da zahteva potpuno prisustvo SAD u dijalogu Beograda i Pištine, koji se vodi uz posredovanje EU.

Haradinaj je, u okviru rasprave o budžetu za narednu godinu, rekao da dijalog treba da bude vremenski oročen, kao i da kraj podrazumeva "međusobno priznanje".

Naš cilj je da dobijemo status kandidata EU pre 2019. Za kratko vreme ćemo dobiti viznu liberalizaciju i ubrzati proces integracije. Mi ćemo transformisati KBS u Oružane snage – obećao je Haradinaj, prenela je RTK2.

Inače, tokom dva dana rasprave o budžetu u više navrata u skupštini nije bilo kvoruma, pa je glasanje odloženo za nedelju.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter