Izvor:
29.07.2017 u 21:54
0

DA NE BISTE IMALI PREDRASUDE: Evo šta se dešava na svingerskim žurkama i koja pravila svi moraju da poštuju!

Ovo je svedočanstvo svingera koji je odlučio da o svom životnom stilu napiše knjigu i razbije sve predrasude.

Za svingeraj se često vežu epiteti i izrazi poput: razvrat, blud, perverzije, fetiši, Sodoma i Gomora, a neki će sve proglasiti psihičkim poremećajem.

– Svingeraj nije 'grupa ljudi' koja živi u prikolici i upražnjava besplatan seks sa svim i svakim – rekao je David, prenosi "Metro".

On je pojasnio da postoji više vrsta sving-zabava, od onih na kojima učestvuje četvoro ljudi, do onih većih na kojima bude i do 80 svingera. Iako su takve zabave tabu, David tvrdi kako ulazak u svet svingera može biti divno iskustvo i promena u životu na bolje.

Ako na žurci postoji bilo kakav problem, možete se obratiti domaćinu žurke, pre nego što to preraste u ozbiljniji problem.

– Nećete verovati, ali na ovim žurkama postoji puno nežnosti. Svingeri prate određena pravila i postoje jasne granice kad je seks u pitanju. Sve je vrlo sigurno kad se poštuju pravila. Svi problematični brzo se uklanjanju sa zabave – objasnio je David.

Na ovakvim zabavama ima puno samaca, ali uglavnom su to parovi koji traže način da probude strast. Više je žena, nego muškaraca, pa mnoge pripadnice lepšeg spola uživaju u pažnji i u mogućnosti su da ostvare seksualne fantazije.

Upotreba kondoma je obavezna i normalna stvar. U njegovoj knjizi možete pronaći fotografije učesnika zabava koji se uvek smeju od srca.

– To je životni stil. Svet unutar sveta koji svoje žitelje čini sretnim!

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter