Izvor: BSC Happy
28.09.2023 u 20:20
0

„AKTUELNOSTI“: Evo zašto UKRAJINSKIM NACISTIMA KLECAJU KOLENA OD FREKVENCIJE „VOLGA“!

582. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Svetislav Lutovac govorio je o frekvenciji „Volga“

– Rusija je našla način da omogući ljudima koji su nasilno mobilisani, našla je način da im se približi i bez ishoda prisile i još gorih načina, da im omogući da pređu na stranu Rusije i da se spase živa glava. Nije lako, prvi kontakt nije lak. Isto je jezičko područje. Preti im opasnost sa leđa, od strane ukrajinskih nacista – ističe Lutovac.


Milan Vilić ističe da je „Volga“ opasna i po Ruse

– Prvo, to je otvorena frekvencija, sigurno da njihova kontraobaveštajna služba prati saobraćaj. To je vrlo rizična operacija. Taj koji želi da se preda, mora da pređe prazan prostor kroz minsko polje. Može biti rizično za rusku stranu, otkriva ukrajinskoj gde nema mina. Naravno da je ovo mogućnost spasa, realno, ali taj vojnik koji to želi, ionako je u gotovo bezizlaznoj situaciji – smatra Vilić.


Dragan Petrović je rekao da Ukrajinci nisu uopšte napredovali

– Mogli smo da čujemo da, citiralu su američke medije, čini se da oni priznaju to – situacija u 2023. godini – Ukrajinci ništa nisu zauzeli, to je bezvredno. Rusi su razbili drugu liniju odbrane u Donjecku – Bahmut-Soledar-Seversk. Oni su poznati po tom zakidanju. Rusija se odlučila da jednom rukom vodi rat – zaključuje Petrović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter