Izvor: BSC Happy
27.09.2023 u 20:20
4

„AKTUELNOSTI“: RUSI ĆE SE OBRAČUNATI SA BRITANCIMA!

581. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Mitar Kovač ističe da Rusija ima puno pravo da krene na Britaniju

– Ova aktivnost američka i britanska nikad nije prekidana. Ovo sve što daju sredstava koja su sofisticirana ne može da funkcioniše bez satelitske pomoći. Tako se desilo i u poslednjem napadu na Sevastopolj. Sve ono što je Britanija radila na modernizaciji aviona, u smislu proizvodnje dronova, moće se smatrati aktom agresije. Dokaz da se može upotrebiti sila protiv te zemlje. Ove bombe koje su prilagođene neće moći da funkcionišu bez pomoći satelita – kaće Kovač.


Aleksandar Šešelj kaže da Ukrajincima nema spasa

– Ukrajinci nemaju šta da izgube, najavljival ko zna kakva osvajanja i pokazalo se da je to netačno. Doživeli su neuspehe u kontraofanzivi. To ne znaći da oni nemaju kapaciteta da nanesu štetu ruskoj strani. Ne smemo da potcenjujemo to. Ni to da je došlo desetine milajardi pomoći. Rusi su pre svega svesni da je ovo jedna opsežna operacija velikih razmera koja će iziskivati neke promene planova – kaže Šešelj.


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: RUSI ĆE SE OBRAČUNATI SA BRITANCIMA!”

  1. OD SVIH UCESNIKA AKTUELNOSTI ALEKSADAR SESELJ JE MUKA !
    COVEK NEMA EMOCIJE KA SVI UCESNICI
    POKUSAVA NESTO ALI NIJE TO TO !
    IPAK FALA BOGU RETKO JE U AKTUELNOSTI ! POZURIO SAM DA VECERAS GLEDAM NA VREME ALI KADA SAM VIDEO NJEGA MALO MI JE I ZAO
    NIJE ON ZA TO ! NEMA VEZE NEKA PROBA !
    ZIVELA RUSIJA ZIVEO NAJBOLJI TV HEPI
    NA SVETU ZIVELE VESTI AKTUELNOSTI !

    1
    3
    Odgovori
  2. Ukrajinska kontraofanziva može biti recimo ako se gadja nešto veće u Rusiji , možda im je to nazovi kontraofanzifa, možda je tako zamišljaju .
    Što se tiče koga će Rusi pre gadjati da li Engleze ili Amerikance pre bih rekla Amerikance jer se sa Britancima to vrlo brzo i lako može izvesti .

    3
    0
    Odgovori
  3. Vdite za šta su se oni spremali čim imaju napravljene tenkove za pustinju i pesak , neka se zamisle svi koji žive na tim i takvim prostorima, važno je da oni sada izmedju sebe ne ratuju jer svi oni imaju zajedničkog neprijatelja ali i gradjani Amerike imaju tog istog neprijatelja, osloboditi gradjane Amerike manijaka svih vrsta .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter