Izvor: BSC Happy
26.09.2023 u 20:20
2

„AKTUELNOSTI“: RUSI KAO PREDATORI ČEKAJU PRILIKU – USLEDIĆE UDAR, NEĆE BITI SPASA!!! Evo i kada!

580. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Radovan Kalabić kaže da je Ukrajina samo topovosko mesto koje bi trebalo da iscrpi Rusiju

– Višestruko značenje ima ta samoubilačka akcija, a jedno od značenja je to da pokažu svojim pokroviteljima, da su oni spremni da i dalje ginu uludo, kako bi i dalje ostala njihova podrška, kako bi ispunili ono što zapadni nalogodavci očekuju, a to je maksimalno iscrpljivanje Rusije i pokoravanje Rusije. Vide da je to neostvarivo. Kada niste u svojoj vlasti, ne odlučujete o svojim životima. Kijevska vlast ispunjava još jedan cilj Zapada, a to je nasrtaj na pravoslavlje – ističe Kalabić.


Igor Ivanović je rekao da je ruska taktika neprikosnovena

Rusko ratovanje je nepredvidivo. Želja da se protivnik iscrpi, naravno i u biološkom smislu, onda sledi kontraudar. Rusiji ovo stanje odgovara. Svaki napad Ukrajinaca je nerazumljiv, sa pozicije racia. Mislim da će Rusija još dugo čekati i načiniće proboj kada bude uvidela da je sve gotovo – smatra Ivanović.


Ranko Gojković ističe da je ukrajinska vojska uništena

– Mislim da je u ovom trenutku sve ovo ruski cilj. Oni su uništili 80 posto elitnih jedinica Ukrajine. Imate desetine primera, to je jedna samoubilačka politika. Da se vi borite za gradove koji su mrtvi, prave grobnicu svoje vojske. Čini mi se da je vrtoglavica prisutna, strah od poraza je dominantan – zaključuje Gojković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: RUSI KAO PREDATORI ČEKAJU PRILIKU – USLEDIĆE UDAR, NEĆE BITI SPASA!!! Evo i kada!”

  1. Joj divne li večeras emisije , ali da kažem nešto o gasnim cevima, odavno sam napisala da te gasne cevi moraju nekako da se obezbede Zakonima da se oni u slučaju rata ne smeju dirati, to sam napisala još u Politici kao komentar davnih dana još onda kada je pričano da će ići i kroz našu zemlju , to nije osigurano ni dan danas a Amerikanci čim vide da nešto slobodno lebdi i da nije ozakonjeno , ipak su oni Kauboji, to su i uništili i to, još nešto , jesam li rekla kako su Norvežani pokvareni , jesam , nisu oni gori od drugih po pokvarenosti već imaju tu ljigavu pokvarenost kao ništa mi a učestvuju u pokvarenluku ispod žita što kaže naš narod da se ne vidi , to je gore od otvorene pokvarenosoti i zato sa njima ne treba mnogo saradjivati .
    Tako da ako s epokrene pitanje gasovoda u SB treba izdejstvovati , nikada nije kasno da se gasovodi ne smeju gadjati ni sa čim niti uništavati , svako za svoju državu AKO JE TO MOGUĆE TAKO NEŠTO ETO OBEZBEDITI U UN . Važno je pripaziti da se kod nas na KiM ne krade od strane terorista Šiptara naše blago u bilo kom obliku . Oni ne smeju ulaziti u naše Crkve i Hramove jer su dokazani teroristi po tom pitanju a i po svim drugim i lopovi jer kradu i organe a kamoli neće nešto drugo , epilog svega što se dogadjalo za polsednjih dva do tri dana je ovo što traži neka Edita da se Srbija izbaci iz pregovora to je bio cilj desavanja u lažnoj državi Kosovo uz odobrenje i savet mentora sa zapada .

    1
    1
    Odgovori
  2. I ove Šiptare su spremali kao i Ukrajince svih ovih godina protiv Pravoslavlja i protiv Srba , pa vidite sa kim se odmah kada im je potrebno nešto protiv nas Srba Pravoslavaca udružuju , sa Hrvatima , more bre …………………………………..i tako bi to trebalo na kraju da bude . a biće .

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter