Izvor: BSC Happy
25.09.2023 u 20:20
4

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Poljska se nada da će doći do podele Ukrajine i da će onda oni dobiti dobar deo kolača“

579. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji su: Vladimir Đukanović, Ivana Stojanović i Dragoljub Kojčić.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „ZELENSKI je dobio PASOŠ, SELI SE U OVU ZEMLJU!!!“

Na samom početku emisije govorio je Dragoljub Kojičić istakavši da je Zapad preuzeo stafetnu palicu totalitarizma od Sovjetskog saveza.

– Došlo je do velikih istrijskih inverzija, dakle ako je nekada Sovjetski savez bio carstvo totalitarizma, bojim se i žao mi je što se danas seli na Zapad. Ne treba uopšte da se dokazuje da je to tako, jasno nam je kada vidimo da se na primer, ruskim sportistima onemogućava da igraju pod svojom zastavom, zabranjuje se izvođenje velikih ruskih kulturnih dela, zabranjuje se ruski jezik. Pravi se jedan Berlinski zid koji je mnogo gori od onog. Onaj je bio ideološki, ovo sada je nešto što potpuno drugačije. Ako je Zapad preuzeo štafetnu palicu totalitarizma od Sovjetskog saveza, interesantno je da je Rusija zpravo preuzela nešto što predstavlja tekovinu Zapada, a to je multinacionalnosti, multietičnost koja se spaja u jednu jedinstvenu identitetsku priču, kazao je gospodin Kojčić.

– U kom će pravcu ići demokratizacija to je veliko pitanje, svet se ponovo deli, to je jasno. Određeni deo sveta je nezadovoljan ovom podelom karata. Ovo mešanje karata je pod apsolutnom kontrolom velikih sila. Velike sile jednostavno drugačije funkcionišu i imaju drugačiji status od ostalih zemalja, ja geopolitiku uvek poredim sa ulicom. Na primer, na ulici uvek imate mafiju koja krade, otima, ne poštuje druge, e to su velike sile, ona je ta koja otima, koja nema nikakvu pravu obavezu da poštuje međunarodno pravo. Pogledajte sudove o ratnim zločincima, ni Amerika, ni Rusija nisu potpisnici tih sudova, zato što je za Amerikance potpuno ne prihvatljivo da im neko sudi, pa makar pobili ceo svet, rekao je Vladimir Đukanović.

– Svetska zajednica koja podržava Zelenskog do sada je uložila nekih 110 milijardi dolar u ovaj rat u Ukrajini, Amerika nekih 43, 44 milijarde dolara, da ne pričamo sada za neke druge. Očigledno je da narod u tim zemljama neće više da trpi, u smislu toga, na primer oni njemu viču „mi imamo beskućnike, kako naš narod živi“ i pitaju se dokle će oni pomagati onima koji im izvlače pare. Sada imamo situaciju  da su se Poljaci pobunili, oni imaju te bolne odnose sa nacističkom Ukrajinom, i prosto je nejasno da su se toliko uvukli sa svojom podrškom u vidu oružja. Ja mislim da se oni nadaju da će doći do podele Ukrajine, gde će oni dobiti neki dobar deo kolača, ističe Ivana Stojanović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Poljska se nada da će doći do podele Ukrajine i da će onda oni dobiti dobar deo kolača“”

    • Nema bolje TV , trenutno, od Hepija . U vezi onoga šta se priprema u državi treba da zna VOA, BIA, MUP, a šupci neka gledaju druge televizije ako im se program ne svidja , jedina od svih TV stanica koja im parira može da bude RTS 2 i RTS 3 i njima takodje treba da se se oda priznanje od strane običnih gledalaca .

      4
      0
      Odgovori
  1. U vašim odličnim emisijama, po pitanju Specijalne Vojne Operacije Ruske Federacije stalno se, vukući „paralele“ spominju Hrvati i njihova zlodjela nad Srbima. Naravno, s druge strane ni riječi. I ovaj put gđa Ivana.
    Ako uvažimo službena istraživanja (a ne udesetorostručenu brojku!) od, realno, 70 do 80.000 jasenovačkih žrtava (Srba, Jevreja, Hrvata i ostalih), pa samo je Simo Dubajić, sa svojom ekipom sredio na hrvatskom Križnom putu Hrvata za pola od te cifre!
    Pa hajde jednom neka netko, predložite neka neki instituti ili sveučilišne komisije naprave inventuru, za cjelokupno XX stoljeće, tko je zaista koga više pobio. Ustaše ili četnici, u tim ili drugim uniformama.
    I Hrvata i Židova (Jevreja) i Srba, a i muslimana, te ostalih južnih Slavena.
    Ujedno bi trebalo podsjetiti tko je sve, osim NDH imao rasne zakone, a i, bre, tko ih je proveo do koske i referisao Hići kako više nema Jevreja u državi.
    Ili budimo realni, istinitoljubivi, ili ne spominjimo samo jedan deo priče, koji nam paše.

    0
    3
    Odgovori
    • Mnogo će nekima u Hrvatskom biti neprijatno kada jedanput Nemci otvore svoje arhive. Oni su brojali mnogo pažljivije od samih ustaša. Onda ćete videti da „brojka“ nije udesetostručena. Vama su ti ljudi samo brojka i time ste sve rekli.

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter