Izvor: BSC HAPPY
07.11.2023 u 20:24
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zapad žmuri na stradanje dece u Gazi – to je poraz celog čovečanstva!

Od početka sukoba na Bliskom istoku poginulo je više od 10.000 hiljada ljudi, a čak je i generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš rekao da je Gaza postala groblje za decu.

Rat protiv Palestinaca

– U celoj svojoj profesionalnoj karijeri, tokom rata u SFRJ, za vreme NATO agresije 1999. godine video sam svakakvih ratnih slika, ali ništa ni blizu onome što trenutno gleda ceo svet. Čak i knjige koje sam iščitavao iz istorije i vojnih nauka nigde nisu opisale ovakve zločine. Da ovoliko civila strada i da su čak više od polovine deca, da nema empatije, samilosti ni u Izraelu ni u najmoćnijim zemljama sveta. Zamislite šta bi se desilo Srbiji da su ovakva stradanja bila na KiM, pa od Srbije ne bi ostalo ništa – kaže general Mitar Kovač i dodaje da je ovo poraz celog čovečanstva.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Na sceni je globalni rat i obuhvatiće sve delove zemaljske kuge“

Prema njegovim rečima, nesporno je da je Hamas prvi počinio zločin prilikom napada 7. oktobra, ali da je sada Izraelska žeđ za osvetom rat protiv Hamasa pretvorila u rat protiv Palestinaca, a cilj je njihovo raseljavanje.

Etničko čišćenje Gaze

– Duboka država ne polaže računa nikome. SAD su htele da naprave jednopolarni poredak kako bi mogle da rade šta hoće. Mogu da osuđuju zločine u Gazi mnoge Zapadne države, ali zna se ko se pita – Vašington. A Vašington ovo podržava ne 100 odsto nego 1.000 odsto. Doveli su čitavu armadu na Mediteran kako bi zaustavili svakoga ko bi pomislio da spreči Izraelce. Ono što se dešava u Gazi neizdrživo je da se gleda. Ako islamske države budu to gledale, a ništa ne preduzmu one će izgubiti ugled kod svojih građana. Krajni cilj svega je etničko čišćenje Gaze, ovo je jedan veliki zločin, koji na prvom mestu ima geopolitičku pozadinu – navodi politikolog Aleksandar Pavić.

Izraeski oficiri znaju da čine zločin

– Rat nije stihija, ima svoja pravila, ne može da se vodi stihijski. Izraelski oficiri su među najboljima na svetu i oni vrlo dobro znaju da je ono što trenutno rade ratni zločin. Neko im je izgleda obećao da za to neće odgovarati. Svi kojima su Zapadne sile obećale da neće odgovarati za ratne zločine nisu ni odgovarali. Oni su ih proglasili za dobre momke koji se brane, a drugi su loši momci i sve što oni urade je loše. To su laži i prevare, to nije zakonito i to ne može tako da funkcioniše  – kaže Ljuban Karan, penzionisani pukovnik KOS-a.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter