Izvor:
19.03.2024 u 19:56
1

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Amerikanci su priznali, Ukrajinci su svoju priču završili! Kola su im krenula nizbrdo

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

U večerašnjoj  emisiji gostuju Dragoslav Bokan, predsednik Instituta za nacionalnu strategiju, publicista, književnik i režiser, Ljubinka Miličić, urednica portala Sputnkik i Ivana Stojanović, politikolog.

-Najvažnije je da je i Lojd Ostin konačno shvatio. Ja nisam vojni stručnjak i ne mogu da govorim o taktici ni strategiji, ali drugačije ne može biti: Ukrajinci se trude da to spreče, ali mislim da su oni svoju priču završili. Kola su krenula nizbrdo i mislim da ih je teško zaustaviti, rekla je Ljubinka Miličić.

Na pitanje o ogromnim  gubicima Ukrajine, koje je izneo poljski general, Dragoslav Bokan kaže:

-Poljaci sanjaju o Velikoj Poljskoj, to ih sećanje muči i idu protiv Rusije, a istovremeno sa Ukrajincima imaju mnogo sporova, mržnja prema Poljacima od strane ukrajinskih nacionalista je mnogo veća nego kod ruskih vojnika, oni su pravili tzv božićne ukrase, to su kolutovi žice kojim su poljsku decu vezivali pored puta uz drvo, kaže Bokan.

Na pitanje o slanju francuskih vojnika u Ukrajinu, politikolog Ivana Stojanović kaže da se istorija ponavlja.

-Kočoperni galski petako koi nije služio vojsku hoće da se pokaže kao ratnik. Ja mislim da on hoće da preuzme primat nad istočnim delom NATO pakta, jer koliko se vidi Poljska preuzima primat, ali to sve izgleda komično. Da li je on zaboravio kako su Francuzi prošli 1812. godine? Istorija se ponavlja, kaže Stojanović.

Ona kaže da jeste da su Polojaci u „smutnim vremenima“ ušli u Poljsku, i da oni sad žele da se vrate u Ukrajinu.

-Meni je žao što se ta mržnja prema Rusiji tamo toliko potencira, Poljaci su slovenski narod blizak nama. To što su oni doživeli od Ukrajinaca govori da ni sad ne rade ovo iz ljubavi prema Ukrajini. MIslim da je Rusija ušla u sve vrlo pripremljena, kaže Stojanović

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Amerikanci su priznali, Ukrajinci su svoju priču završili! Kola su im krenula nizbrdo”

  1. Sve što priča gospodin Bokan isto istijacito i ja mislim, mnogo ga je lepo slušati, naravno kao i dve dame koje su gostovale večeras .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter