Izvor: BSC happy portal
13.03.2023 u 20:08
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zelenskog sve što podseća na Rusiju, podseća i na to da mora da se obračuna sa ruskom identitetom!“ 

Ove krucijalne tematike okupiraju čitav svet, a mi smo pozvali vrsne stručnjake koji analiziraju realnu sliku sa fronta.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se toku specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, ali i ofanzivnim napadima koji su najintenzivniji u Bahmutu.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Rusija je pod napadom ZAPADNE imperije, ne može se braniti ukoliko ne preuzme elemente imperijalne odbrane!

Na ove krucijalne tematike svoje mišljenje izneli su doktor Aleksandar Raković – naučni savetnik, prof. doktor Predrag Ćeranić – Fakultet Bezbednosti,  Sreten Egerić – pukovnik koji su se tokom medijskog istupanja osvrnuli na realnu sliku sa terena i moguće posledice.

 

  • Videli smo dejstvo jedne jurišne grupe ruskih oružanih snaga i napad na objekat u okviru jednog naseljenog mesta. Koristilo se streljačko naoružanje, automatska puška, ručni bacač za jednokratnu upotebu, ali i ručni bacač sovjetske proizvodnje koji je najzastupljeniji. Ovo što sada spominjem se odnosi na rejon Avdejevke ili Ugljedara, mi sad nemamo tačne podatke gde su se odvijala ova dejstva koje smo videli na snimku. Dužina linije fronta je 900 kilometara i na celoj linija fronta su ruske snage u ofanzivi, imaju inicijativu, to najviše vidimo u Bahmutu, Krasnolimanu. Borbe manjeg intenziteta su na delu Ugljedara, ka Hersonskom pravcu, dok su borbe pojačanog intenziteta u delu Avdejevke, severoistočno od Donjecka – rekao je između ostalog pukovik, a potom se nadovezao i Predrag Ćeranić.

 

  • Terorizam je stara alatka Zapadnik sila koje su su se uspešno primenjivale u Siriji, na Bliskom Istoku, videli smo i daje na prostoru Ruske Federacije terorizam bio primenjen, čemu govori i ubistvo Darije Dugine, napadi na vojnike koji su se obučavali. Sigurno je da protivnik neće odustati od namera da kroz terorističke napade postigne svoje ciljeve, u smislu sejanja panike, zastrašivanja, unošenja nesigurnosti u ruske redove. Ruske službe bezbednosti su mnogo opreznije, oni su osujetili dva pokušaja ubistva, pa je postignuta neka ravnoteža. Očekuju se napadi, pa se preduzimaju i određene mere, većna je budnost u ruskim redovima. Terorizam kao sredstvo za postizanje geopolitičkih ciljeva nije novo, ali se intenzivno primenjuje i dalje određene rezultate – objasnio se između ostalog, a potom je reč dobio i Aleksandar Raković.

 

  • Nisam optimista, kijevski režim je krenuo da se obračunava sa svim što je rusko, pa čak i sa pravoslavnom crkvom, koja je prilično podržavala kijevsku vojsku na frontu, veoma interesantno je da je Zelenski sada ulazi u sukob sa crkvenom strujom koja je podržavala akcije Kijeva i koja je javno nastupala protiv Moskve, ali njega sve što podseća na Rusiju, a ukrajinska pravoslavna crkva je i dalje u kanonskom smislu je deo moskovske patrijaršije. Zelenskog sve što podseća na Rusiju, podseća i na to da mora da se obračuna sa ruskom identitetom  – istakao je tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zelenskog sve što podseća na Rusiju, podseća i na to da mora da se obračuna sa ruskom identitetom!“ ”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter