Izvor: BSC happy portal
19.08.2023 u 21:27
3

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV – POSETA komandnom mestu u ROSTOVU: Putin nije želeo da poziva visoke oficire sa svojih dužnosti – položaja, da dolaze u Moskvu!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je sastanak na komandnom mestu „specijalne vojne operacije“ u južnom ruskom gradu Rostovu na Donu, tokom kojeg je saslušao izveštaje načelnika Generalštaba Valerija Gerasimova, komandanata pojedinih oblasti i drugih visokih oficira grupe, saopštio je danas Kremlj.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim tematikama razgovarli smo sa prof. dr Vinkom Pandurevićem – generalom, prof. dr Branislavom Ristivojevićem i Slobodanom Stojićevićem, su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Verovatno će doći do promene načina na koji postupa vojska Ruske Federacije, ako smo ispratili predsednik se veoma retko pojavljivao na liniji fronta, a kada bi to uradio, označavalo bi neku promenu i prekretnicu u načinu postupanja vojske. Tu delimično ima i marketinga. Dva i po meseca ove ukrajinske kontraofanzive i ništa se nije pomerilo s mesta. Ukrajinska vojska ne može da upiše nijedan uspeh naspram svojih definisanih ciljeva. Većina vojne opreme koja je stigla sa Zapada je uništena. Kiša će dovesti do toga da se front raskvasi i to će početi za mesec i po dana, možda i ranije. Ruskoj vojsci najvažniji resurs je čovek, a ukrajinskoj vojsci je to najmanje važno – istakao je Ristivojević između ostalog, a potom je reč prepustio i generalu.

 

  • Putin dobija redovne borbene izveštaje svakodnevno, čak i vanredne, zavisno od razvoja situacije na pojedinim linijama fronta. Ovaj njegov dolazak na istureno komandno mesto može da ima više značenja. Nije hteo da poziva visoke oficire sa njihovih dužnosti, položaja, da dolaze u Moskvu i gube vreme i da se odvajaju od neposrednih zadataka. Ušao je opušteno u odelu, u jednom neformalnom smislu, bez predaje raporta, saslušao je izveštaje, ali da se očekuje preokret u jednom danu na frontu, to se ne može očekivati – bio je jasan Pandurević tokom medijskog izlaganja.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV – POSETA komandnom mestu u ROSTOVU: Putin nije želeo da poziva visoke oficire sa svojih dužnosti – položaja, da dolaze u Moskvu!”

  1. Da li sam dobro cula, sta je ono bese rekao gospodin Stojicevic u vezi Knina i Krajine .
    Uvek dobra emisijia , jeste da ga malo gospodin general , ne naravno sa losom namerom, ipak on zna dobro takve stvari sa terena, ali nam ne da da zamisljamo ono sto ce biti . Gospodin profesor je isto odlican, svi se lepo slazu u svojim misljenjima ali imam primedbu , ne mogu se imati dvojni standardi , u emisji su potvdili da nemaju nista protiv i da se dopusta nekome da kaze da se oseca ovako ili onako a recimo Rus je , onda se moraju obojica sloziti i profesor i general, jer su o tome njih dvojica pricala , da ce priznati deci da mogu da se osecaju ovako i onako posle desete godine . Nema tu , ako si Rus , onda si Rus, ako si Srbin onda si Srbin, a ne ja se osecam ovako , ja se osecam onako .

    1
    0
    Odgovori
  2. Jos nesto da kazem ovde jer nemam gde a to je o danasnjoj emisji Posle rucka , tema je bila Patriotizam, tako lepo su svi pricali , omladina je trebala da poslusa sve o cemu su pricali, ali gospodin Bokan je bio fascinantna u jednoj prosloj emisiji Posle rucka u kojoj je pricao o Pinokiju , ono treba pustati stalno na ju tjubu, i dana je nesto malo o Pinokiju ali ono od proslog puta pa to treba da poslusa celi svet a ne samo mi .

    1
    0
    Odgovori
  3. Jedna od boljih emisija, dobrom ekipom, i bez (nepotrebnih i vrlo pogriješnih, inače vrlo čestih u ostalih komentatora) balkanskih paralela, s izvrsnim „vojnikom“ Pandurevićem i meni simpatičnim Ristivojevićem, od koga se može mnogo naučiti!
    Vinko je vrlo točan, izravan i, iako simpatizira rusku stranu poput većine nas, nije neumjereno pristran i odlično uočava i greške kod njih.
    Na njegovu primjedbu o slabom tzv. I.P. djelovanju Rusa na okolne zemlje, narode, mogu, kao višegodišnji boravitelj tamo, poslije 96. kazati:
    Rusija poslije Perestrojke nije ni sebe imala, ni našla, jer su je rasturili Gorbi i Jeljcin, i uvukao se „zapad“. Trebao se pojaviti, doći Putin (i suradnici, nemojmo se zavaravati kako je sam, ali je vođa) pa srediti najprije samu Rusiju, a onda i njenu okolinu. Ponegdje je uspio, a ponegdje su amero anglosaksonci (kao u Ukrajini) već bili odradili posao, pa je sad i puno teže.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter