Izvor: BSC Happy
20.08.2023 u 21:00
2

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UKRAJINCI su GOTOVI do KRAJA AVGUSTA, ZASTARELI F-16 dolazi da malo produži UKRAJINSKU KLANICU“

543. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

Milovan Bajagić kaže da je u toku borba sa nasleđem nacizma

– Mi smo u poslednjih 543 dana objašnjavali uzrok i istorijat rata u Ukrajini, od 1945. od današnjeg dana; kontinuitet nastavka nacizma. Komentar ovog spota je da je ovo ruski marš i oni imaju jako dobre marševe. I Nemci su imali jako dobre marševe. Ovo je pre 1944. Pogledajte samo T-34 i T-85 koji nisu učestvovali u Kurskoj bici, nego posle toga. Rusi baštine svoje heroje i ako je naročito u tom periodu Drugog svetskog rata bila doza nepotizma u vojnom i političkom kadru. Oslobađanje Kijeva, generač Vatutin, jedan od najboljih. Naime, Nemci su imali ogromno poštovanje prema njemu i njega su ubili Ukrajinci. On je oslobodio Ukrajinu. On i dva rođena brata su stradala – rekao je Bajagić.


Bojan Dimitrijević smatra da se ukrajinska kontraofanziva upravo privodi kraju 

– Pozvaću se na Daglasa Mekregora i Skota Ritera; da glavnina ukrajinskih snaga treba da bude iscrpljena do kraja leta. Uvek napominjem da je jedan kineski insitut napomenuo da će ukrajinska glavnina snaga biti iscrpljena ido kraja avgusta ili početka septembra. Avioni F-16, delom iz Holandije, Danske, Norveške… tu je oko 40-50 aviona koji mogu da produže malo trajanje ofanzive. Ovo je tipični rat iscrpljivanja i nema nikakvih iznenađenja. Veći pokreti nisu tako mogući zbog satelitskih snimaka. Prodore prave manje jedninice i negde je važan faktor iznenađenja – istakao je Dimitrijević.


Siniša Ljepojević je rekao da će F-16 samo malo produžiti ukrajinsku agoniju i da je u pitanju puka propaganda

– Zapad ne očekuje eskalaciju. Ukrajinska vlast ne postoji, postoji Zelenski, koji se lažno predstavlja. Glavnu reč vodi NATO. Ne može se govoriti o nekom očekivanju šta će Ukrajina da uradi. Ovi avioni… nova faza propagande. Domaći arsenal propagande je potrošen. „Sada će stići avioni“, a niko ne govori da je najmanje 3 godine potrebno da se pilot obuči da bi išao na borbeno dejstvo. To je samo jedna nova faza propagande i nova faza slanja ukrajinskih pilota u smrt. Britanski ministar odbrane, koji je podneo ostavku, rekao je da ne želi da Britanija šalje F-16, da ih ne izgube. To je zastareo avion. To je samo propaganda – zaključio je Ljepojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UKRAJINCI su GOTOVI do KRAJA AVGUSTA, ZASTARELI F-16 dolazi da malo produži UKRAJINSKU KLANICU“”

  1. Mora biti jedna emsija o laboratorijama, ako se ne sme govoriti o njima u Engleskoj kod nas moze i mora. Putin da formira novu SZO ( Svetsku zdravstvenu organizaciju) jer ova kakva je mora da padne kao i UN jer ovakve kakve su UN ne ferma niko , tamo je jedna obicna Pricaonica od cije price i zalbi nema nikakve vajde .

    4
    0
    Odgovori
  2. Laboratorija tu sasvim blizu…………. mozda je kod nas . Ako ne sme u Velikoj Britaniji da se prica kod nas moze , ko ce zabraniti , definitivno , ako covek malo bolje razmisli ima indicija da nacisti stoje iza Kovida po nacinu kako su predlagali da se stanovnistvo ponasa , sve je liclo na pravila ponasanja u logorima tokom Drugog svetskog rata , zatvaranje, setnja odredjenih grupa : penzioneri u tri ujutru , vlasnici kucica u pet po podne, jedno vreme se nije dalo niko da izlazi, pa opet penzioneri dva sata po popodne i tako dalje .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter