Izvor: BSC happy portal
12.12.2023 u 20:13
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Za SAD dolazi najrizičnija godina zvana – NEMOGUĆA misija

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini i sukoba Izraela i Palestine, koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastao se danas sa američkim kongresmenima na Kapitol hilu kako bi, u poslednjem trenutku, apelovao da se nastavi slanje vojne pomoći u borbi protiv Rusije, ali je naišao na skeptičan prijem kod pojedinih republikanaca. Kada je Zelenski u pratnji senatskih lidera, demokrate Čaka Šumera i republikanca Miča Mekonela stigao na Kapitol hil na sastanak iza zatvorenih vrata sa američkim senatorima, pozdravljen je tek blagim aplauzom.

Drugog dana posete Vašingtonu, posle razgovora sa senatorima Zelenski treba da se privatno sastane i sa predsedavajućim Predstavničkog doma, Majkom Džonsonom, a zatim će se u Beloj kući sastati i sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom i održati sa njim zajedničku konferenciju za novinare. 

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim o ovim tematikama razgovarli smo sa Dragoslavom Bokanom, prof. dr Slobodanom Komazecom – ekonomistom i Igorom Ivanovićem – publicistom.

 

  • Amerika je zemlja marketinga, glavna stvar kad je reč o marketingu je brendiranje. Džo Bajden je brend i kada bi to menjali nekim drugim brendom ne bi imalo marketinški identitet. Bajden podseća na neke ranije američke lidere, time dobija simpatije od neke tradicionalne publike. Tu beže do eksperimenata. Sada pada američka imperija, to i Tramp kaže. Tu i Amerika dobija. Padom Bajdena svi dobijaju sem tih gospodara. Neće da se liše prepoznatljivog brenda. Oni da mogu napravili pet Bajdenovih dvojnika da vlada narednih 40 godina. Za njih dolazi najrizičnija godina, kada treba da na izborima da potvrde nešto što je nemoguće. Presabiraju se, traže strateške poteze. Samo bacaju spinove, kako bismo zaboravili da su njihovi gospodari gubitnici – bio je jasan Bokan, a potom je reč dobio i gospodin Ivanović, koji se osvrnuo na specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini.

 

  • Kako drugačije pravdati poraz na ratištu, nego rečima „Znamo da je teško, znamo da nismo uspeli“. Ovo je preslikani rat NATO pakta prema Rusiji. Rusija pokušava da stavi pod kontrolu one teritorije koje su i istorijski njihove, a ko je su njene u etničkom prostoru. Ako nekome ne slomite duh, ništa ne dobijate na frontu. Ova retorika će se nastaviti u kolektivnom Zapadu – rekao je između ostalog, a potom je stav izneo i Komazec.

 

  • Ostareli, senilni Bajden je postao reinkarnacija savremenog kapitalizma. Ovakva figira odgovara zapadnom sistemu, iza leđa stoji vojno-industrijski kompleks. Stoje iza pomoći koje dobija Ukrajina. Zahvat koje su SAD inicirale ruše Evropsku uniju, stavljaju je u položaj podređenosti, skoro pa okupacije. EU je platila najveću cenu, dobili su zauzvrat krize koje razaraju, Nemačka je na leđima, uplovila je u recesiju, uskoro će u depresiju. Francuska ulazi u krizu, Poljska će takođe ući, Italija…Ukrajina je došla u situaciju totalnog bankrota, ekonomija u raspadu, funkcija socijalne države je nestala. Ovo je sukob svetskih razmera. 

 

Celu emisiju pogledajte na našem Youtube kanalu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Za SAD dolazi najrizičnija godina zvana – NEMOGUĆA misija”

  1. Vec izvesno vreme nazalost ne vidimo Jelenu Radulovic. Moze li se saznati zbog cega i da li ce u skorije vreme ponovo voditi emisiju Aktuelnosti, pored simpaticnog i elokventnog voditelja Jovan Romanica.
    Hvala unapred.

    13
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter