Izvor: BSC Happy
04.06.2023 u 21:00
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ukrajinska vojska je u potpunom rasulu, oni nisu sposobni za kontraofanzivu“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije i trenutnom stanju na frontu.

Gosti večerašnje emisije bili su: prof. dr Vojislav Šešelj- političar, Sreten Egerić – pukovnik i prof. dr Bojan Dimitrijević – ekonomista.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „DONBAS JE ČELIČNA LINIJA ODBRANE, ŽELJA DA UHVATE RUSE U KLJEŠTA NIJE DALA REZULTATE“

– U proteklih 24 časa došlo je do, ne bih rekao velikih promena, nego do pokretanja jedinica i borbenog dodira na pravcu prema Harkovu, prema Donjecku i prema Zaporužju. U toku današnjeg dana sa nekoliko taktičkih grupa ukrajinske snage su krenule u napad, najžešće borbe trenutno se vode u oblasti Marivke, pokušan je prodor na krilima ruskih snaga. Za sada po mom ličnom mišljenju cenim da se radi o borbenom izviđanju ukrajinskih oružanih snaga, nije reč o nekom početku kontraofanzive. Ukrajinske snage žele da razvlače ruske snage i da stvore osećaj početka kontraofanzive, stvaranje čak i meijske slike o tome da su sposobni da borbena dejstva prenesu na rusku teritoriju. Jesu sposobni da upadnu na teritoriju, ali bi vrlo brzo bili uništeni i izbačeni, njihova oklopna vozial su ostala na teritoriju Rusije, rekao je pukovnik Egerić.

– Ukrajinska vojska je praktično već u rasulu, samo što joj to niko nije objasnio, samo tamo gde stranci direktno komanduju ona pokazuje neke rezultate, neki stepen organizacije i snadbevena je oružjem i municijom, sve ostalo je u rasulu. Zapad mora da se oslobodi svoje starudije, i što da je pobacaju kada mogu da je prodaju, računaju da će to jednog dana od Ukrajine da napalte, ali Ukrajine više neće biti i od koga će onda da naplate, a Rusima će morati da vrate sve ono što su zarobili u svojim bankama, moraće da vrate, svaka država, čak i Amerika, a kamoli ove evropske. Zelnski stalno najvaljuje neku kontraofanzivu, ali nje nema, nešto će da urade, to je sigurno, ali za pravu kontraofanzivu oni nisu sposobni, nemaju ni ljudstvo, ni oružje, ništa nemaju. Ja očekujem da će se specijalna operacija u Ukrajini završti mnogo pre nego što Zapad to očekuje, jer Rusi imaju veliku vojnu silu, konstatovao je gospodin Šešelj.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Medijska imperija sa Zapada pokušava na sve moguće načine da izmisli nekakvu kontraofanzivu…“

– Bilo je mnogo argumenata i događaja koji su potvrdili da je Rusija morala da pokrene vojnu specijlanu operaciju, i da ona to nije pokrenula, da bi onda ukrajinci vrlo brzo krenuli svom silom i da bi Rusija onda zakasnila u toj priči. Zelenski je najavio da Ukrajina razmišlja i o atomskoj bombi, to je crvena linija, šta bi se desilo da na primer Rusija sada izgubi Krim i Donbas, to bi bio kraj Putinovog režima i onda bi Rusija bila rasparčana. Rusija je spremna da se bori koliko god trajalo, da rat traje pet godina, oni bi nastavili, to je jasno. Čini mi se da Rusija zaista mora da pobedi i to ide to granica zapadne Ukrajine. Čak i da zadrže neki deo Ukrajine, onda ona opet recimo za deset godina može da predstavlja bezbednosnu pretnju Rusiji, kazao je Dimitrijević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ukrajinska vojska je u potpunom rasulu, oni nisu sposobni za kontraofanzivu“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter