Izvor: BSC happy portal
08.06.2023 u 21:50
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Činjenice na terenu će pokazati da je blizu taj katastrofalni poraz NATO

Široki auditorijum je svake večeri uz najgledaniju emisiju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, stanju na frontu, izveštaju Sergeja Šojgua, ali i ukrajinskoj kontraofanzivi koja je i dalje pod znakom pitanja.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu danas je saopštio da su ruske snage u toku noći odbile pokušaj napada ukrajinskih snaga da probiju liniju fronta u Zaporoškoj oblasti.

Šojgu je rekao da su četiri odvojena ukrajinska napada duž fronta zaustavljena i da su kijevske snage bile prinuđene da se povuku “sa velikim gubicima“.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: BAHMUT JE MLEVILICA MESA – TU JE PALO 100.000 UKRAJINSKIH BOJOVNIKA

Svoj sud na ove krucijalne tematike istakli su Dragoslav Bokan -, prof. dr Miloš Laban i Stevan Ignjatović – pilot.

  • Imamo priliku već godinu i po dana da proberemo koji su informativni kanali objektivni koje možemo da koristimo u svrhe informisanja. Kako ta NATO medijska kuhinja u Kijevu funkcioniše. Deset puta manje je vojnika nego što su najavljivano, pokazali su da nema ništa od kontraofanzive, to je bila nevidljiva kontraofanziva. Imate sulude propagadne priče. Sada najviše idu na one koji se nalaze na ruskoj strani, a primenjuju metode koji idu na ukrajinsku stranu. Sve je to propagandna strategija protiv Rusije. Kontraofanziva je stala i pre nego što je krenula, sve je propalo. Specijalna vojna operacija Rusije prema Ukrajini je nešto gde ljudi ne moraju da budu neutralni i da kažu to je neki spor vezan za granice. Ovo je pravi rat – istakao je između ostalog Bokan, a potom je svoj sud dao i Laban.

 

  • Očekujem uskoro pravu kontraofanzivu sa ruske strane, koja će pokazati šta se zapravo dešava. To prisilno teranje Ukrajinaca na prisilnu kontraofanzivu da bi se pokazala politički prostor i angažovanje NATO – a. Poraz koji su pretrpeli u protekla tri dana je neviđen, 120 oklopnih vozila je uništeno. Stala je priča i o Leopardima. Pravi se jedna priča koja na bojnom polju ne može da se pokaže. Činjenice na terenu će pokazati da je blizu taj katastrofalni poraz NATO – a, koji pokušavaju da prošire dejstvo – objasnio je, a onda je reč dobio i Ignjatović.

 

  • Poslednjih 20 dana je bila priča o ovome što se desilo. U ovoj situaciji, ako su izginuli dobrovoljci, pitanje sa kojom vojskom i tehnikom raspolažu da dalje dejstva. Moraće da se preispitaju šta je sledeći korak, da li će biti još hiljade i hiljade mrtvih. Rusi će pametno dejstvovati. Mislim da kroz mrtve Ukrajince ispipavaju sisteme ruske odbrane. 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter