Izvor: BSC Happy
13.07.2023 u 21:07
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UKRAJINA će postati deo RUSKOG SVETA“ – RUSIJA vodi taktiku da „GNJAVI“ UKRAJINU i njene SAVEZNIKE

505. dan je od početka specijalne vojne operacije. Kuleba je saopštio da Ukrajina dobija avione F-16. Lavrov odgovara da će Rusija to smatrati nuklearnom pretnjom. Kijev je dobio kasetnu municiju iz SAD-a. O ovim temama i stanju na frontu, u večerašnjoj emisiji "Aktuelnosti", razgovaramo sa: Slobodanom Stojičevićem, ekspertom za informaciono-spihološki rat, prof. dr Milošem Labanom i Aleksandrom Rankovićem, naučnim saradnikom.

Aleksandar Raković kaže da je ponižavajući odnos prema Zelenskom i Ukrajini u Viljnusu očekivan

– Bilo je očekivano da Zelenskog očekuju onako kako je stajao sam na podijumu. Gajio je iluzije da će ga uvažavati preko očekvanja. On njima služi kao lutka za njihove interese za podrivanje Rusije. Od toga da će Ukrajina biti u NATO, do toga da neće biti ništa. Ukrajinski teritorijalni integritet neće postojati, a uslov je teritorijalni integritet kako biste postali deo Alijanse. Da im se da neka iluzija da Zapad stoji iza njih ili ispred njih. Ništa bolje ne objašnjava tu situaciju kao te fotografije gde se predstavnici država stoje i ljube, a Zelenski stoji potpuno sam – istakao je on.

Dva Zelenska

– Oni su potpuno sami ako ih neko ne koristi kao topovsko meso. On (Zelenski) je govorio na početku karijere da su Rusi i Ukrajinci jedan narod, a završava u potpunoj rusofobiji. Ne znam šta su mogli da očekuju. To su potpune gluposti. Nadanja koja su iskazivali. Tako ne ide u praksi. Nije bilo retko da oni upućuju teške reči protiv Zapada. Ministar odbrane Velike Britanije je rekao da moraju da budu zahvalni. To je neiskren savez, do poslednjeg Ukrajinca ako treba. Ukrajina će dobrim delom postati deo ruskog sveta. Mi koji navijamo za Rusiju smo nestrpljivi da vidimo to. Rusija se opredelila za tu taktiku, da gnjavi Ukrajinu i njene saveznike – zaključio je Raković


Miloš Laban kaže da bi NATO trebalo da promeni naziv

– Gospodin Lavrov je to lako diplomatski rekao. Zaharova je bila mnogo eksplicitnija. Ono što je meni najjači utisak tog samita u Viljnusu. Oni imaju pogrešno ime. Oni treba da se zovu antiruska organizacija. Oni su se svojom deklaracijom tako pozicionirali, da nema sumnje šta su njihovi ciljevi. Proglasili su Rusiju za neprijatelja. Rusija je samo branila interese svog naroda u Ukrajini. Mi moramo da ponavljamo, nije to počelo 24. februara 2022. To je počelo Majdanom i otpočinjanjem antiruske histerije. Uvođenja u vlast Azova – rekao je on.

Rusija je jaka, narodi van Rusije ne smeju to da znaju

– Vidi se zašto je zabranjana ruska štampa i mediji na Zapadu. Ne žele da se čuje sitina. Ne iz tog razloga da se čuje druga strane, oni se boje toga šta će njihovo stanovništvo i gledalište da vidi. Na našem prostoru, na sreću je tu Hepi televizija. Imamo situaciju da čak i ovo pristupanje Švedske i Finske nije objašnjeno. Ovo je autogol obe države. 33.000 dolara ima (Rusija) po glavi stanovnika. Naša zemlja ima između 10-11 hiljada po glavi stanovnika. Rusija je izuzetno jaka, nama se stvara slika kako je to neka sirotinja. To više nema veze sa životom. Ovi podaci su eklatantni i pokazuje se kako je agresivan taj antiruski savez – zaključio je Laban.


Slobodan Stojičević kaže da je u toku veliki projekat Rusije i Kine

Mu smo zaboravili na projekat Severni morski put i ono šta je Rusija uložila. Od Kine do Evrope Severnom ledenim okeanom je izuzetno važan za Kinu. Da brodovi dolaze do Arhangelska i severnih luka – rekao je on.

Nema pregovora

– Drugi zaključci ovog samita su jako dobri. Prvi je da nema pregovora u budućnosti, jer su sami rekli tek kada bude mir, može i primirje… Rusi neće ni u kom slučaju odgovarati da prave privremena primirja. Drugi zakjučak je da ni od Ukrajine… da se uzme deo koji je strateški važan, da se izađe na Dunav – bilo kakvo ostavljanje i marionetske suverenosti bi dovelo do daljeg naoružavanja. Završnica je ovo što je Lavrov rekao; provokacija sa strane Amerikanaca. Namerno su isporučili tenkove, ali ne i avijaciju koja bi branila te tenkove. Amerikanci su u jesen 2021. su ovlastili Luftvafe da nosi nuklearno oružje. Rusija je rekla da to menja konfiguraciju mirovnu u celom svetu – zaključio je Stojičević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UKRAJINA će postati deo RUSKOG SVETA“ – RUSIJA vodi taktiku da „GNJAVI“ UKRAJINU i njene SAVEZNIKE”

  1. Voditeljka prekida sagovornike kada je najbolje i najinteresantnije a pri tome ne ide nikakav prilog da moze da se „vadi“. Tako je sinoc bilo sa gospodinom koji sedi do nje sa njene leve strane, Slobodan S. njega je isekla nekoliko puta ladno a pokusala je po malo i sa Labanom ali Laban se nije dao , to je izgleda manir na TVHepi .

    5
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter