Izvor: BSC HAPPY
12.07.2023 u 21:07
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zelenski je glumac koji čeka da završi ulogu i ostavi svoj narod u ruševinama!

504. dana ruske specijalne vojne operacije jasno je da Ukrajina neće brzo i lako postati nova članica NATO-a. To je bila jedna od tema u večerašnjoj emisiji „Aktulenosti“, koju su razmatrali – advokat Vladan Glišić, bivši premijer Srbije Nikola Šainović i policijski general Tomo Kovač.

Govoreći o očekivanjima kijevskih vlasti o članstvu Ukrajine u NATO-u, Vladan Glišić, izjavio je da su ta očekivanja bila nerealna, te da je nemera NATO-a, da preko Ukrajine, što više oslabi Rusiju.

„To je bila namera NATO-a, zbog toga su krenuli u podršku Ukrajini, zbog toga su razbili dogovor u martu 2022. kada je skoro došlo do potpisivanja sporazuma o prekidu vatre, zbog toga su se igrali Minskim sporazumima i to je svakome jasno. Jasno je to i Zelenskom, nego Zelenski ima ulugu. Glumi razočaranog, romantičnog junaka, koji brani svoj narod, a niti je razočaran, niti je romantičan, niti je junak. On je čovek glumac, koji ima ženu, decu i pare na zapadu i čeka da završi ulogu, da se izvuče i ostavi svoj narod u ruševinama„, smatra Glišić.

Nikola Šainović se složio sa ocenom Vladana Glišića u vezi sa prijemom Ukrajine u NATO.

„Ja ne znam ko je ovde iznenađen? Ne bi trebalo da bude niko. To da će Ukrajina da pobedi Rusiju, pa da onda uđe u NATO – ne znam ko u tu priču veruje. Cela ova operacija je podređena iscrpljivanju Rusije i pokušajima da se unutar Rusije desi neki slom“, ocenjuje bivši premijer Srbije. Šainović dodaje da eventualni ulazak Ukrajine u NATO, svet vodi na ivicu nuklearnog sukoba, te da je u to teško poverovati.

Kovač smatra da Zapad ne misli da pusti Ukrajinu da izađe iz rata. „Ide se u jedan totalni rat preko Ukrajine. I to je jasna poruka Rusiji„, izjavio je Kovač i upitao se – kako će se sporovesti proces denacifikacije Ukrajine, osim padom režima u Kijevu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zelenski je glumac koji čeka da završi ulogu i ostavi svoj narod u ruševinama!”

    • To sto svaki dan pričaju ti komunisticki manipulatori na taj hepy će da izazove sve zemlje da se osvete nama pošto rusiji ne može

      1
      3
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter