Izvor: BSC Happy
15.05.2023 u 20:20
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ukrajinci su dobili nove vrlo OPASNE SISTEME od Zapada“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije i trenutnom stanju na frontu.

Gosti večerašnje emisije su: Nataša Jovanović – novinarka, Stevan Ignjatović – pilot i Vladimir Prebiračević – Rusko-srpski centar Majak.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Konačni OBRAČUN sa Amerikancima“

Na samom početku emisije gosti su se osvrnuli na trenutna dešavanja na frontu, o tome kakva je situacija i da li ima promena, Vladimir Prebiračević je rekao sledeće:

– Situacija na frontu je dosta stabilna, iako je prethodnih dva dana bilo raznih informacija koje su stizale sa fronta da je pokrenuta ta dugo očekivana kontraofanziva u većim razmerama. To se nije dogodilo u većim razmerama, jeste u nekim manjim, gde ukrajinsk vojska pokušava da probije front, tj. ispita sa nekim manjim grupacijama na nivou četa da prođe i nađe neke slabosti na linije ruske odbrane. S jedne strane su to u oklonili Bahmuta uspleli i potisnuli čak rusku vojsku, nakon čega je Vagner odreagovao i povratio taj jedan deo izgubljenih položaja. Suštinski ništa se nije dramatično, osim informacionog i obaveštajnog rata koji je u ta dva dana enormno eslakirao i brojni izvori informacija koje su stizale fronta govorili su da je kontraofanziva počela, a ustvari ije, to su zapravo sve pripremne radnje kako bi u nekom momentu ta kontraofanziva i bila izvesna, a u ovoj situaciji da stvori paniku i da se nađu te slabosti koje su potrebne kako bi ukrajinska vojska ušla i prošla kroz neke linije i onda širila taj deo i pravila klin kako bi mogla da probije dublje u toritoriju. Videli smo da su mnogi ti izvori informacija požurili i da su prosto kopirali druge i da su davali informacije koje se nisu realno dogodile. Od juče smo mogli da vidimo da Vagner poprilično napreduje, strpljivo, lagano, onak kako do sada mesecima radio. Tako da, ima tih sitnih promena, ali nema drastičnih, mislim da se ruska vojska dugo priprema za tu kontraofanzivu, takođe s druge strane i ukrajinska vojska se priprema, rekao je gospodin Prebiračević.

O situciji na frontu govorila je i Nataša Jovanović, napomenuvši da ne postoje nikakve naznake da će sada doći do kontraofanzive.

– Svi pričaju o toj kontraofanzivi i u svetu i kod nas, međutim kontraofanziva postoji samo na informacionom polju. To su vrlo mala pomeranja, nije to frontovska svakodnevica, da se razumemo, nije isto kao što je bilo pre mesec dana, imali smo ta mala pomeranja oko Bahmuta, Slledara, međutim sve je to jako zanemarljivo. Imamo utisak da bi se uopšte izvršila ta kontraofanziva, mora da se oslabe ruske snage, da se neke formacije razbiju i da se ide jednim pravcem. Mi sada nemamo nijedan pravac ili strategiju koja može nešto da sugeriše, kao što sam na početku rekla, mislim da je sve na informacionom planu, ističe ona.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Najveći problem Međunarodni krivični sud neće napraviti Rusiji, Putinu, nego samom sebi“

– I jedni i drugi ispituju teren, da vide kako će se braniti, međutim ono što je interesantno je to da su ukrajinci dobili nove vrlo opasne sisteme od Zapada, koje su oni već polako počeli da koriste. Kada su u pitanju dronovi, Rusi su dostigli jedan nivo svetskog majstora u proizvodnji, zahvaljujući Irancima, koji su vodili svoju politiku. Putin je najavio ugovor sa Iranom po pitanju dronova i razmene aviona. Rusi su svoj takozvani „leteći metak“ napravili do savršenstva uz pomoć Irana. To znači, kada dron krene on se više ne vraća i velika razorna moć, da nešto što vredi 20,30 hiljada dolara može da uništi tenk koji vrdi 5,6 miliona dolara. Sada je promenjena taktika ruskog ratnog vazduhoplovsta i kosmičko raketnih snaga. Ukrajinci su prvi put iskoristili krstarećuraketu koju su dobili od Engleza i koja je napravila popriličnu štetu tamo gde je bila namenjena, ali zauzvrat ratno vazduhoplovstvo Rusije je oborilo ta dva aviona. To je da kažem nešto novo što su Ukrajinci dobili u ovom periodu za pripremu te njihove nazovi kntraofanzive, istakao je pilot Ignjatović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ukrajinci su dobili nove vrlo OPASNE SISTEME od Zapada“”

  1. Za zapadno naoruzanje ima leka , pomaze Ruska vojna apoteka , ali nema leka za borce Ukrajine kada bi se prizvali pameti da ne budu manakeni zapadnom globalistickom naoruzanju , greota za borce Ukrajine , da se prizovu pameti i da se predaju odmah to je za njih lek, svi smo isti narod sem onih koji su se izrodili u naciste .

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter