Izvor: BSC happy portal
26.05.2023 u 21:38
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HEPI TELEVIZIJI: „Ukrajinska vojska ima ogromne gubitke, ne mogu da mobilišu vojnike, rat se nastavlja“…

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorio se o toku specijalne vojne operacije, NATO paktu, ali i rečima Sergeja Lavrova o Vašingtonu.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je pogrešno verovanje SAD da im Atlantski okean garantuje zaštitu u slučaju izbijanja sukoba širokih razmera, poput Trećeg svetskog rata.

„Vašington smatra da je njegovo samoodržanje garantovano Atlantskim okeanom, to je velika zabluda ukoliko pokušavaju da gurnu svet na ivicu trećeg svetskog rata“, izjavio je Lavrov u intervjuu za rusku televiziju.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Pad Bahmuta ocenjuju kao najveću rusku pobedu nakon otadžbinskog rata“

Svoj sud na ove krucijalne tematike izneli su Ljubinka Milinčić – urednica „Sputnjika“, Dragan Vujičić – novinar i Đuro Bilbija – portal „Fakti“ .

 

    • Putin je lepo rekao nedavno – Ukrajnska država pojavila se prvi put pod tim nazivom sa Sovjetskim savezom, napravio ju je Lenjin. Naveo sam primer Bahmuta, po ukrajinskoj statitstici imao je oko 80 stanovnija, 31 hiljada se izjašnjavalo kao Rusi, 49 posto je samo reklo da im je maternji jezik ukrajinski. Bahmut je grad koji pripada Donbasu. Ukrajinska nacija je veštačka i ona će nestati, kao što je nestao sovjetski narod  – rekao je Bilbija, a potom je reč prepustio kolegi.

 

  • Avioni F- 16 su najčešći avioni u njihovoj upotrebi, oni su za jednokratnu upotrebu u Ukrajini, ceo NATO pakt je povećao je vojne budžete, ogromna je zarada, menja se čitava strategija. Guraju se Britanci za dronovanje na Kremlj, da bi se sakrilo da Amerika ima ulogu. Na kraju se saznalo i ko je vodio operaciju. Rat u Ukrajini se nastavlja, ide nekom novom dinamikom. Ukrajinska vojska ima ogromne gubitke, ne mogu da mobilišu vojnike. Čekamo šta će biti u julu, jedino novo je da Ukrajina više nema ljudi. – rekao je između ostalog Vujičić tokom medijskog istupanja, a onda je reč dobila i Milinčićeva.

 

  • Ukrajina se nije preko noći probudila i poželela da bude deo NATO pakta ili EU, nego je dugo pripremano, to su Rusi znali. Dva pisma koje je Putin poslao pre početka specijalne vojne operacije, su dobila jako drske odgovore. Neće ih spasiti Atlantski okean, Rusija ima hipersonično oružje, Amerika jako dobro zna koliko to daleko može da ide. Plaše i atomskih podmornica, upozorenja su veoma ozbiljna. Na njih Amerika reaguje na njih veoma čudno. Avione F-16 Rusi mogu da ubijaju kao glinene golubove, oni nisu najbolji avioni, nego im ne trebaju. Oni igraju svoju igru, ali to Rusi veoma lako prepoznaju.

 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter