Izvor: HAPPY BSC
18.11.2022 u 21:06
0

Emisija „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY: Ubistvo ruskih zarobljenih vojnika – nacistički zločin o kojem bruji Rusija, a Zapad zatvara oči!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 268. dan rata u Ukrajini, a i o najbitnijem događaju koji je danas izazvao najveće reakcije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gosti večerašnje emisije su bili Branko Pavlović – advokat,  novinar Dragan Vujičić i general dr Luka Kastratović. 

Ubistvo desetorice ruskih zarobljenih vojnika, oborenih na zemlju, hicima u glavu, izazvalo je veliku ogorčenost u ruskom establišmentu. Snimak je namerno pušten, kako smatraju medijski eksperti, da bi se podigao borbeni moral Ukrajinaca. Reč je o ratnom zločinu ukrajinske vojske i karakteru Kijeva koji nije pokrenuo nikakav proces protiv egzekutora. 

Strašno je što su ljudi pobijeni. Ovde je primetan karakter kijevskog režima koji ne reaguje za ratne zločine – kazao je Pavlović. 

– Zapadna propaganda protiv Rusije ne može i neće prestati – smatra Vujičić. 

On ukazuje da je iza čitave propagandne mašinerije engleski mozak.

– Na čelu svega su Englezi i Ukrajinci koji su uvezani sa 150 vodećih redakcija. Trenutno su se malo povukli jer je na snazi veliki skandal u SAD. Pokradene su ogromne pare sa berze kripto valute koja je učestvovala u finasiranju Ukrajine. Iza svega stoje demokrate i Bajdenova porodica. Ti mediji su uplašeni šta će se desiti nakon istrage i koje će sve informacije isplivati – rekao je Vujičić. 

On smatra da je neonacizam u Ukrajini je vrlo sličan sa hrvatskim ustašlukom. 

Vujičić je napomenuo da su odavno nacističke ideje sprovođene u Ukrajini. Jedna od njih je i zaštita ukrajinskog genetskog materijala i proglašenje sopstvenog naroda kao autohtonog (prvog na prostoru Ukrajine koji navodno nema isti koren sa Rusima). 

– U ukrajinskim rukama više nije ništa. Sva dobra, svo nacionalno blago i oranice su na Njujorškoj berzi. 

O nacističkoj prirodi ukrajinske vojske Pavlović je rekao:

– Američki kongres je svojevremeno na listi imao Azov koji je bio neonacistička organizacija i koja nije mogla da bude finansirana. Zapad koji zagovara ljudska prava opravdava nacistički režim. Zapadna javnost teško da će ikada i doći do ovog snimka. Globalistički imperijalizam ratuje protiv Rusije u Ukrajini  i ne samo protiv Rusije. On ratuje protiv mnogih, ali ima svoj redosled- napomenuo je Pavlović. 

General Kastratović je podsetio da Evropom vladaju poražene snage iz Drugog svetskog rata koje žele da povrate svoju moć.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter