Izvor: BSC HAPPY
21.02.2023 u 21:30
0

Slobodan Janković za „AKTUELNOSTI“: „Zapad je u službi „crnog đavola“, oni se pripremaju i za rat sa Kinom“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 363. dan ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Da li je Bajdenova poseta Kijevu opraštanje od Ukrajine ili najava da bi novi sukob, veći, tek mogao da počne? Međutim, za taj sukob oni nemaju ni ljudstva ni municije. Jasno je da bi Zapad pokušao da uradi sve da bi savladao Rusiju, dok Putin poručuje „Mi smo nepobedivi“.

O ovim i ostalim temama povezanim sa sukobom u Ukrajini razgovarali smo sa našim gostima: prof. dr Jovanom Janjićem, kulturologom, dr Slobodanom Jankovićem iz Centra za konzervativne studije i Draganom Stanojevićem, Pokret ROD.

Dr Slobodan Janković istakao je na samom početku da se Zapad služi svim mogućim sredstvima i da njihva misija neće uskoro da se završi.

– Ako shvatimo da oni ne samo da koriste kako to naš narod kaže „crnog đavola“, več su oni u njegovoj službi, kada kažem oni mislim na elite koje upravljaju Zapadom, e onda nam je jasno da tu nema kraja, tom zlu nema kraja. Njihov cilj je nestanak Rusije, to je jasno, rekao je on.

– Ova promena u ekonomiji i ruskoj privredi koja se dešava to je jedna velika promena, Rusi ponovo sada počinju da proivode automobile, to na primer ne može preko noći, što znači da se Rusija pripremala, 2014. godine Rusija nije bila spremna za ovakav sukob, ali je sada situacija drugačija. Jasno je da svi prave greške, niko nije savršen, ali Rusija je itekako jaka i spremna, ističe gospodin Janković.

„Ono što je neverovatno, oni nikada ozbiljno nisu slušali Putina. Za razliku od njih, on šta govori to i radi“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

Kada je reč o Zapadu, istakao je da je očigledno da su se i oni dugo pripremali za sve ono i da se sad čak pripremaju i za rat sa Kinom.

– Oni su se spremali jako dugo, očigledno je da se sada pripremaju i za rat sa Kinom, to je sada sve izvesnije, oni već razmišljaju o budućim ratovima, rat protiv Rusije i Kine, njima je jasno da će u nekom trenutku ući u oružani sukob. Rusija i Kina su se povezale, ako ostanu tako povezane u privredi, ekonomiji i svemu drugom, Zapad nema šanse. Zapad više ekonomski ne može ništa, medijski ni to više ne može, zato im preostaje samo sada ovaj vojni sukob, kazao je on.

Janković je rekao i da Zapad koristi sva moguća sredstva i ne libe se da gaze preko svega.

– Sve su to različita sredstva uperena protiv slobode i čoveka, nije to jedino već samo jedno od sredstava. Na primer u Nemačkoj ne promovišu nacizam, ali šalju tenkove ljudima koji to rade, i oni rade protiv slobode, samo što Nemci koriste drugu ideologiju, rekao je on i dodao:

– Kada pogledamo ruskog i kineskog predsednika, to su dve velike sile, dve velike države, ali to su sile koje nas podržavaju, podržavaju naš teritorijalni integritet i suverenitet. S druge strane imamo Nemačku i Francusku koje su bile garanti sporazuma, a opet su izdale Rusiju, i iste te dve države nama sada predlažu navodne sporazume koji je pritov Američki, i ko nama garantuje da neće i nas izdati. Oni traže sporazum koji je protiv nas, na nama je samo da čuvamo svoju teritoriju i dostojanstvo. Nikakvo prihvatanje sporazuma ne dolazi u obzir od ovih što stalno čine nešto protiv nas, kao što čine i protiv Rusije, jasno je istakao Janković.

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom Youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter