Izvor: KURIR.RS/REPUBLIKA
07.04.2023 u 10:15
0

AFRIKA OKO MIKROFONA OKAČILA ROLEKS, ZLATNU KAJLU I EVRE: Osvanuo snimak pevačice sa nastupa, ne zna šta će od bogatog bakšiša!

Pevačica Sandra Afrika, koja je zahvaljujući brojnim nastupima i bakšišu koji zarađuje uspela da pokrene biznis prodaje stanova u Šapcu, nastupala je na jednom privatnom veselju na kojem je bio i Bora Santana.

  Bora je na Instagramu objavio snimak s početka veselja, kada su gosti tek poustajali i krenuli da đuskaju sa Afrikom, a kada je pevačica ušla u kadar, videlo se da su joj ruke već pune novčanica.

1 / 3 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sandri su gosti tražili pesme, a ona je, obučena u mini haljinu, okićena masivnim, zlatnim lancem i skupocenim „roleksom“, pevala jedva držeći sve evre koje je „smotala“ oko mikrofona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter