Izvor: Kurir.rs
17.07.2023 u 08:18
0

ČUVENI GLUMAC ODUŠEVIO SVE NA VIMBLDONU: Bred Pit ima 3 GODINE VIŠE nego ĐOKOVIĆ I ALKARAZ ZAJEDNO, a i dalje BRUTALNO dobro izgleda! (FOTO)

Čim se slavni glumac Bred Pit pojavio danas na tribinama Vimbldona kako bi gledao finalni meč između Novaka Đokovića i španskog tenisera Karlosa Alkaraza, postao je tema dana, kada je reč o ličnostima iz svetskog šou-biznisa.

Okršaj tenisera gledao je sa čuvenim rediteljem i bivšim suprugom Gajom Ričijem, i iznova je oduševio izgledom. Lep, lepši, Bred Pit.

Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

U sada već svom prepoznatljivom modnom maniru, koji je oličenje šmekerske nonšalancije, Bred Pit stigao je na tribine Vimbldona. Lep kao što smo navikli, ali ne samo to. Postoji jedna zanimljivost kada je reč o njegovoj lepoti. Da li ste znali da slavni glumac ima 59 godina? U prevodu, tri više nego što Novak Đoković (36) i Karlos Alkazar (20) imaju zajedno.

BRED PIT NAPUŠTA HOLIVUD?! Glumac povukao POTEZ koji je šokirao svet: Najavio da se povlači iz GLUME! Evo šta će sad da radi!

Računica je jasno, a bogami i fotografije sa Vimbldona kažu sve. Nije bez razloga Bred Pit pre više decenija proglašen najlepšim muškarcem sa javne scene. Od još jednog lepotana postao je pravi simbol muške lepote i naravno potvrdio svoj glumački talenat.

Uticaj njegove lepote može se porediti sa statusom koji su imali najlepši glumci starog Holivuda, poput Kerija Granta i Pola Njumena.

I pogledajte ga sada, I dalje osvaja lepotom i moćan je dokaz da ni muška lepota nije ograničena godinama već i da vremenom može da postane sve izraženija.

Vreme ide, ali je i sada kao i ranije, Bred Pit vodeći na listama najlepših muškaraca sveta. Dosta muške lepote, šarma, a pre svega talenta viđeno je danas i nan teniskom terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter