Izvor:
11.03.2024 u 12:20
0

ČAK ČETIRI AGENCIJE JE POVUKLE: Oglasila se i Kejt Midlton povodom „LAŽNE“, fotografije, PRIZNALA da je sama radila photoshop

Princeza od Velsa priznala je da je uredila portret za Dan majki koji je juče objavila Kensingtonska palata i izvinila se za, kako je istakla, konfuziju koju je ona izazvala.

Teorije zavere oko princeze Kejt Midlton izazvale su haos nakon što su novu fotografiju koju je objavila Kensingtonska palata četiri foto agencije uklonile iz straha da je montirana.

KAPETAN DRAGAN ZA PORTAL HAPPYBSC: LANE JE BIO MOJ PRIJATELJ DO KRAJA, ružno je što ga kćer lažno provlači kroz tablode i govori neistine, a ni na sahrani mu nije bila

Palata je bila pod sve većim pritiskom da otkrije istinu iza fotografije nakon što su vodeće svetske agencije povukle sliku zbog tvrdnji da je montirana.

„Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali veoma srećan Dan majki“, objavljeno je na X nalogu princa i princeze od Velsa.

To dolazi nakon što se Udruženje za štampu pridružilo pet drugih vrhunskih agencija za slike u povlačenju fotografije.

Britanska nacionalna novinska agencija saopštila je da je „tražila hitno pojašnjenje slike iz Kensingtonske palate“ otkako je objavljena na Majčin dan zbog zabrinutosti da je slika montirana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter