Izvor: happybsc
11.03.2024 u 11:14
3

KAPETAN DRAGAN ZA PORTAL HAPPYBSC: LANE JE BIO MOJ PRIJATELJ DO KRAJA, ružno je što ga kćer lažno provlači kroz tablode i govori neistine, a ni na sahrani mu nije bila

Milan Lane Gutović jedan je od retkih koji je bio uz mene i dok sam bio u zatvoru, naše prijateljstvo datira više od 20 godina, sa njim sam bio u kontaktu do njegovogo poslednjeg daha kaže u eksluzivnoj izjavi za portal HAPPBSC Dragan Vasiljković -Kapetan Dragan i dodaje da Milica Gutović u svojoj objavi ne govori istinu

Vasiljković kaže da naš proslavljeni glumac nije bio u kontaktu sa kćerima i da je testament urađen po njegovoj volji onako kako je on i zhatevao.

ONA TVRDI DA JE PREVARENA ZA NASLEDSVO: Milicu smo gledali u HIT SERIJAMA, a ima još jedno zanimanje I ĆERKA JE NAŠEG SLAVNOG GLUMCA

“ Lane i ja smo prijatelji više od četvrt veka, i ja sam bio u kontaktu sa njim do poslednjeg dana, Lane ni tada nije imao kontakt sa kćerkama. Na njegov zahtev pozvan je notar, koji je sačinio testament kakav jeste“ Kaže Vasiljković za portal HAPPBSC i dodaje.

“ Odluka da se kćerima ne dozvoli poseta je dobra, u trenutku kada se on bori za svaki dah i u vreme korone , da se to odobri za njega bi bio ogroman stres“ Kapetan kao primer navodi da je on potpuno zdrav, ali se pre izvesnog vremena nakon pet godina sreo sa svojim sinom i  to već bio stres za njega.

Dragan Vasiljković još kaže da je prisustvovao sahrani i da kćeri nisu bile prisutne ni tada. A što se medicinske sestre koju Milica Gutović optužuje da je dovela nepoznate ljude i to je neistina.

Sestra Mara je jedan anđeo, ona nije neko ko je donosio odluke, ona nije zapsolena na intenzivnoj nezi, ona je samo bila prisutna, Lane je bio blizak sa sinovima i ja ne vidim osnove za takve optužbe i provlačenje kroz tabloide, Lane to nije zaslužio,  a  njima nije bilo stalo čak ni na saharanu da mu dođu“zaključuje Dragan Vasiljković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “KAPETAN DRAGAN ZA PORTAL HAPPYBSC: LANE JE BIO MOJ PRIJATELJ DO KRAJA, ružno je što ga kćer lažno provlači kroz tablode i govori neistine, a ni na sahrani mu nije bila”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter