Izvor: novashow
10.03.2024 u 14:37
1

CRNA LISTA VELIKOG GLUMCA: Divila mu se čitava zemlja ali on je imao listu neomiljenih

Miodrag Petrović Čkalja bio jedan je od najpoznatijih komičara sa ovih prostora, a mnogi misle da ga je sudbina predodredila za posao kojim se za života bavio s obzirom na to da je rođen na Svetski dan šale, 1. aprila.

„Paja i Jare“, „Kamiondžije“, „Servisna stanica“, „Ljubav na seoski način“, Vruć vetar“, „Put oko sveta“ su samo neka od ostvarenja u kojima je igrao i izazivao kod ljudi jednu od lepših emocija – smeh. A njegove šale i danas se prepričavaju.

Ipak, iako ga svi pamtimo kroz smeh i šalu, Čkalja, koji je bio kralj komedije, je imao i mračnu stranu koja je mnogim glumcima i rediteljima napravila pakao u životu.

POZNATI GLUMAC SJAJAN DOMAĆIN: Ana Ivanović zagrljena sa njegovom suprugom, on sa Švajnijem

Naime, ovaj genijalni komičar imao je „crnu listu“ glumaca sa kojima nije hteo da sarađuje. Kao i svi ljudi, nije mu odgovarao temperamet pojedinih kolega. Međutim, ta lista je neke ljude prinudno udaljila sa seta.

O tome je prvi pre 10-ak godina govorio njegov kolega Božidar Bole Stošić, koji je priznao da upravo zbog Čkalje nije odigrao ulogu u “Boljem životu”.

„U ‘Boljem životu’ me nije bilo jer sam morao da imam direktne scene s Miodragom Petrovićem Čkaljom. On je imao kod sebe spisak od osam glumaca s kojima nije želeo da radi. Na njemu je bilo i moje ime. Nisam želeo da dođem na snimanje, a da me on izbaci. Znao sam da me to čeka“, rekao je tada Bole Stošić i objasnio zašto su se posvađali:

„Posvađali smo se na savetu Beogradskog dramskog pozorišta. On je meni bio vrlo drag, ali nesrećan čovek. Nije mogao da izađe na ulicu jer je bio vrlo popularan. Gledali su svi u njemu Čkalju s malih ekrana.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CRNA LISTA VELIKOG GLUMCA: Divila mu se čitava zemlja ali on je imao listu neomiljenih”

  1. Vidi ti prepotentnog majmuna -spisak sa kojima nece da radi- imali sigurno spisak sa kojima nije hteo da umre-BUDAL-ODVRATNO🚷💀💀💀💀

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter